Сьогодні відбудеться нове судове засідання у справі щодо катастрофи ІЛ-76 з десантниками

Сьогодні відбудеться нове судове засідання у справі щодо катастрофи ІЛ-76 з десантниками

Фото: youtube.com

Сьогодні розпочалося нове судове засідання у справі генерала Віктора Назарова. Йому закидають недбальство, через яке бойовикам вдалося збити в Луганську транспортний літак із 49-ма українськими військовими на облавку, повідомляє УНН.

Павлоградський суд Дніпропетровської області почав вивчати письмові докази у справі. А саме - рапорти контррозвідників СБУ про те, що до Луганського летовища вирушили дві групи бойовиків з пересувним зенітно-ракетним комплексом.

Обвинувачення запевняє: зважаючи на таку інформацію, генерал не мав права ризикувати літаком та життям вояків.

Нагадаємо, 14 червня 2014 року бойовики-терористи збили військово-транспортний літак Іл-76 з ракетного комплексу. Це сталося у момент, коли він заходив на посадку в аеропорту Луганська. 40 українських військових, серед яких 7 криворіжців, та дев'ятеро членів екіпажу, які були на борту, загинули.

Комментарии (3)

Che Guevara

19:50, 30 марта 2016

Совершенно не жаль наемников и добровольцев - они сами выбирают свой путь.
Очень жалко мобилизованных и кадровых военных, волею судьбы и решением командиров отдавших самое дорогое - ЖИЗНЬ и оставив своих близких на всю жизнь с горечью потери, скорбью... Вечная память! Ребята, мы Вас помним всегда!

Алоизий Могарыч

20:08, 30 марта 2016

Вопрос в том, кому это все нужно, разжечь ненависть.

Фокс

10:38, 31 марта 2016

СШП, только им на руку нестабильная страна под боком России... Нас ждет судьба таких демократических стран как Ливия , Ирак и еще пару стран где люди захотели жить как в Европе и СШП

Ссылка скопирована в буфер обмена