Весняний відпочинок: Цього року школи самостійно обирають, коли в них почнуться і скільки триватимуть канікули

Весняний відпочинок: Цього року школи самостійно обирають, коли в них почнуться і скільки триватимуть канікули

Фото: mama.ua

Переважна більшість школярів Днепропетровщини піде на канікули з 21 та 28 березня. Зокрема в учнів Кривого Рогу канікули почнуться 28 березня. Останніми свій весняний відпочинок почнуть діти з Межівського району - на початку квітня. Про це повідомили у департаменті освіти і науки ОДА.

«Школи цього року самостійно обирають, коли в них почнуться канікули і скільки триватимуть. Єдина вимога - діти мають відпочивати не менше 30 днів на рік, - відзначає начальник управління середньої освіти Валентина Середня. – У школах вже оцінили ефективність нововведення. Така самостійність дала вчителям змогу вчасно закінчити вивчення тем з певних предметів та краще організувати навчальний процес».

У школах Нікопольського району весняні канікули почнуться вже наступного тижня – з 14 березня. Школярі Дніпродзержинська, Вільногірська, Жовтих Вод, Орджонікідзе та деяких районів області матимуть змогу відпочити від навчання з 21 березня. Трохи пізніше почнуться канікули в учнів шкіл Марганцю, Павлограда, Кривого Рогу, Синельникового та інших міст і районів області. Лише 4 квітня розпочнуться канікули у дітей з Межівського району.

Комментарии (2)

-Zee.Zoo-

11:50, 17 марта 2016

Автор ты читал свою статью? С числами то ж0па ))

Elephant

08:48, 18 марта 2016

Он хотел сказать, что каникулы везде начнутся в разное время

Ссылка скопирована в буфер обмена