Економічний розвиток, надання адмінпослуг та волонтерський рух: Президент України відзначив досягнення Дніпропетровщини

Економічний розвиток, надання адмінпослуг та волонтерський рух: Президент України відзначив досягнення Дніпропетровщини

Фото: unisystem.ua

Дніпропетровщина – лідер України в багатьох сферах. У 2015-му область досягла найбільших обсягів промислового виробництва, іноземних інвестицій і доходів в бюджет. Регіон вдосконалює систему надання адмінпослуг. Надійні помічники обласної влади в реалізації інноваційних проектів – волонтери. Досягнення Дніпропетровщини відзначили Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк під час Ради регіонального розвитку.

У 2015 році Дніпропетровщина стала лідером економічного розвитку України. Область випередила інші регіони за обсягом промислового виробництва, іноземних інвестицій і доходів в бюджет. Такий результат щорічного моніторингу економічного розвитку областей, проведеного Мінрегіоном.

«Ми орієнтуємося на потреби людей, які стосуються найрізноманітніших сфер життя. Разом з громадськими активістами та волонтерами визначаємо, за що потрібно братися найперше, - сказав очільник області Валентин Резніченко. - Ми знайшли свою формулу ефективності. Основний принцип нашої роботи: є завдання, знаходимо рішення. Сьогодні маємо величезний досвід в реалізації різних проектів і ділимося ним з усією країною».

Разом з волонтерами Дніпропетровщина реалізувала не один важливий для мешканців регіону проект. В людних місцях обласного центру встановили Wi-Fi, чиновників перевели на електронні підписи, держзакупівлі - в електронний формат на порталі ProZorro. А ще – запровадили електронні адміністративні послуги. Отримати їх можна не виходячи з дому – на порталі iGov.org.ua. На сайті мешканцям Дніпропетровщини доступні понад 160 послуг – найбільше в Україні.

Для тих, хто ще не звик користуватися електронними сервісами, в області працюють Центри надання адмінпослуг. На Дніпропетровщині 35 Центрів та 7 філій. Високу якість їх роботи відзначив Президент України Петро Порошенко. В ЦНАПах можна скористатися зручними сервісами – терміналами та банкоматами, електронною чергою, пунктом копіювання і фотографування, електронною системою оцінки якості обслуговування. Цьогоріч відкриється ще 4 нові філії.

Нагадаємо, заступник міністра закликав криворіжців боротися із коррупціонерами.

Комментарии (3)

Ringo

11:45, 15 февраля 2016

А что же Киевская область? Самая бедная? Помоче нечем?!
Констатировать чей-то успех дело не хитрое! А самому что-то сделать впадло!
Продал бы заводик-другой и тоже б помог! Петя, ёп...
P.S.А лучше б Сеню "звильныв"!!!

_93_

19:25, 15 февраля 2016

Ringo, Арсения Петровича не трогать, кого на его месте желаете видеть яресько или абромавичуса или саакашвили с гройсманом, петю нужно гнать в липецк продавать конфеты долбаного основателя партии регионов, я за пороха не голосовал например и странно кто за него вообще мог голосовать один раз на трахтор вылез и оп ля президент)

Apollo

15:11, 15 февраля 2016

Чем хуже люди живут, тем пафоснее пишут о каких-то мифических здобутках и перемогах.

Ссылка скопирована в буфер обмена