Поліція Дніпропетровщини проводить набір до атестаційної комісії ГУНП

Поліція Дніпропетровщини проводить набір до атестаційної комісії ГУНП

Фото: focus.ua

Для забезпечення якісного проведення атестації співробітників Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, атестаційна комісія ГУНП складатиметься, в тому числі, з представників громадськості.

Основним завданням атестаційної комісії буде забезпечення якісного та прозорого процесу атестації співробітників поліції. Атестаційна комісія оцінює професійні та особистісні якості працівника і приймає фінальне колегіальне рішення про його/її придатність до служби в поліції.

Режим роботи кожної комісії буде визначений її головою і передбачає регулярні засідання, а також проведення співбесід з співробітниками ГУНП.

Пропозиції щодо кандидатів будуть прийматися від громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги та засобів масової інформації до 12 лютого 2016 року.

Вимоги до кандидатів:

- Мотивація;

- Бажання зробити свій внесок у процес реформування правоохоронних органів України;

- Знання в галузі правоохоронної діяльності/юриспруденції;

- Бажаний досвід роботи в правозахисній сфері/журналістиці/сфері управління персоналом;

- Готовність до роботи в режимі ненормованого робочого часу.


Для подачі заявки необхідно заповнити анкету за посиланням ТУТ.

Комментарии (8)

15:03, 24 января 2016

вообще Украину опустил товаришь Порошенко. Вы ваще больные?! Какие то амбициозные дворники и юристы будут тестировать и вести собеседование следаков, оперов и тд которые по 15 лет преступления раскрывают?!

15:19, 24 января 2016

[Гость] патриот, некоторые следаки имеют знания в сыскном деле не лучше дворника.

16:00, 24 января 2016

[Гость] Корсар, даже никто не спорит. и никто не спорит что м ментуре 70 процентов уродов и оборотней которые не знают что такое честь. Из оперов осталось процентов 20 толковых еще той закалки а остальные салабоны которые занимаются тем что разводят людей. Я говорю о том, что собеседование принимают гражданские люди собранные отовсюду и это не правильно.

16:01, 24 января 2016

[Гость] Корсар, бандота тоже имеет познания в том как найти кого то и тд, и что их садить в кресла оперов и следователей?!

16:19, 24 января 2016

[Гость] , не для кого не секрет,что некоторая часть нынешних правоохранителей,не прошедших аттестацию в полицию,пойдут в ряды упоминаемой бандоты

07:51, 25 января 2016

[В кривом роге убиства вообще не розкривают жовтневый раён 25.06 2015 в жоатнев. Раён убитбыл парень гниды следаки взяли взятку .заерввпют дело вот так работает милицыя и так роботает полиуыя прокуратура.

17:22, 24 января 2016

Названия поменяли - деньги отмыли, а совести как небыло так и не будет.

07:56, 25 января 2016

В карер их гнид труней на шахту на десефе лопатой пусть покидают бездари.

Ссылка скопирована в буфер обмена