На Дніпропетровщині скоротили 650 чиновників

На Дніпропетровщині скоротили 650 чиновників

Фото: crbc.pro

650 чиновників скоротили цього року на Дніпропетровщині. Це п'ята частина всіх працівників облдержадміністрації та райдержадміністрацій регіону. У 2016 році оптимізація буде продовжена.

Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«До кожного члена команди висувається три основні вимоги: швидкість, ефективність та результативність. Нас не цікавить, чому якесь завдання не виконане. Для нас важливо, що конкретно зроблено, щоб питання було вирішене в поставлені терміни, - зазначив Валентин Резніченко. - Цього року ми скоротили держслужбовців, які дублювали функції, перекладали папери чи працювали неефективно».

Наступного року оптимізація ОДА та РДА продовжиться. «Штат цих держструктур занадто роздутий. З тими функціями, які вони виконують, може впоратися менша кількість людей», - пояснив Валентин Резніченко.

У 2015-му році облдержадміністрація розпочала співпрацю з десятками громадських активістів. 9 з 12 радників глави області - волонтери. А громадська організація «Громадський контроль», яка допомагає втілювати інноваційні проекти, невід'ємна частина ОДА.



Комментарии (4)

10:30, 22 декабря 2015

Давно пора,не только на Днепропетровщине!!!!

10:30, 22 декабря 2015

[Гость] , А то карманы набивать каждый может!!!

Темнейший

11:41, 22 декабря 2015

А почему не пишут сколько открыли новых структур, в которые и перенаправили этот персонал, а также взяли еще новых?

Темнейший

11:47, 22 декабря 2015

"«Громадський контроль», яка допомагає втілювати інноваційні проекти" - это какие же проекты? увеличение стоимости на газ и коммуналку? Назовите хоть один "инновационный проект" или что под этим подразумевается, а то у нас скоро инновации будут как в анекдоте: "Что сделать чтобы в доме было больше света? Помыть окна" ))))

Ссылка скопирована в буфер обмена