Криворізька поліція охорони запрошує кандидатів до складу атестаційної комісії

Криворізька поліція охорони запрошує кандидатів до складу атестаційної комісії

Фото: zib.com.ua

Відповідно до Закону України «Про національну поліцію» Криворізький міський відділ Управління поліції охорони в Дніпропетровській області оголошує про повне та прозоре атестування працівників Криворізького МВ УПО.

Про це повідомляє пресс-служба обласної поліції.

Підготовка до атестування передбачає проведення тестування працівників на предмет знання основ законодавства у сфері функціонування поліції: Конституції України, Закону України «Про Національну поліцію», Закону України «Про запобігання корупції», а також перевірку загальних здібностей і навичок з визначенням рівня логічних, вербальних здібностей та вміння аналізувати дані.

Тестування буде проводитись з використанням комп’ютерної техніки.

Результати тестування співробітників разом з атестаційними листами, складеними згідно вимог, визначених Інструкцією про порядок проведення атестування поліцейських, яка затверджена наказом МВС від 17.11.2015 № 1465, будуть розглянуті атестаційними комісіями з прийняттям відповідних висновків.

До складу атестаційних комісій можуть бути включені (за згодою) народні депутати України, депутати місцевих Рад, працівники МВС, представники громадських, правозахисних організацій та засобів масової інформації.

З метою проведення всебічного, повного та прозорого атестування особового складу, Криворізьке міське відділення Управління поліції охорони в Дніпропетровській області запрошує кандидатів до складу атестаційної комісії.

Пропозиції та заявки прохання надсилати до 25 грудня 2015 року (включно) на електронну адресу: [email protected].

Комментарии (4)

Альберт

16:30, 20 декабря 2015

Видели мы на ютубе обученных полицейских :D УЧИТЕ НОРМАЛЬНО ИХ! Что бы не тупили на камеры у нас. А так - всем удачи!)

Фруктиз

17:10, 20 декабря 2015

Ахренительное предложение!

Вася Рогов

18:21, 20 декабря 2015

Мусор мусору глаз не выклюет

06:31, 21 декабря 2015

Ребята все это херня полиция милицыя. Для начала надо самим научиться себя вести правильно

Ссылка скопирована в буфер обмена