На Дніпропетровщині кожен захисник України отримає турботу та соціальні гарантії

На Дніпропетровщині кожен захисник України отримає турботу та соціальні гарантії

Фото: Первый Криворожский

Пільги на послуги ЖКГ, безкоштовні проїзд, оздоровлення, навчання та земля. 7,5 тисяч бійців АТО вже отримують соціальні пільги на Дніпропетровщині. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

8,7 тисячі захисників України повернулися на Дніпропетровщину із зони АТО. Кожен з них гарантовано отримає соціальні пільги.

«7,5 тисяч захисників вже зареєструвалися в управліннях соцзахисту та отримують пільги, путівки на оздоровлення, землю для будівництва та ведення сільського господарства. Ми знаємо, що насправді додому повернулося більше бійців, і закликаємо їх звернутися за пільгами», - наголосила заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Валентина Сливна.

За її словами, для того, щоб зареєструватися в єдиній базі пільговиків необхідно просто звернутися до управління соцзахисту за місцем проживання. Документів потрібно обмаль – паспорт, ідентифікаційний код та посвідчення учасника бойових дій. В управлінні – заповнити одну невелику заяву.

Допомагають вирішувати будь-які питання захисникам та їх рідним у Центрі допомоги бійцям АТО та членам їх сімей при облдержадміністрації та в 22 районних філіях центру. Адреса обласного центру – проспект Кірова, 1 (1-й поверх), телефон - (056) 742-86-62.

Комментарии (3)

Степан

16:42, 14 ноября 2015

А у більшості українців та їхніх батьків відібрали в порушення Конституції та вимог законів. Чому така вибірковість?

19:18, 14 ноября 2015

ярад ну обищание они не выполнняют

19:27, 14 ноября 2015

какгосударства памагаэт толька карманы набиваэт$ а те хто в ато гибнут затаких што на вайне с россияй вайуйут ну Украйина сыльна и вирна свойому народу

Ссылка скопирована в буфер обмена