Стабільна зарплатня, соцгарантії та безкоштовне житло – мешканців Дніпропетровщини запрошують до контрактної армії

Стабільна зарплатня, соцгарантії та безкоштовне житло – мешканців Дніпропетровщини запрошують до контрактної армії

Фото: ru.tsn.ua

Мешканців Дніпропетровщини запрошують поповнити лави військових-контрактників. Охочим обіцяють стабільну заробітну платню, соцгарантії та кар’єрне зростання. Тим, хто хоче влаштуватися на роботу до армії, слід звертатися до військкомату за місцем проживання. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації.

Служба в українській контрактній армії гідно оплачується, зазначили в управлінні. Військовослужбовці отримують від 3 тис. грн. до понад 6 тис. грн. на місяць. З наступного року планується збільшити цю суму вдвічі. Є й додаткові виплати, наприклад, на оздоровлення.

Контрактники самі обирають, де саме в Україні служити. Бувають і завдання за кордоном – у складі миротворчих підрозділів. Військових годують безкоштовним обідом, а в добовому наряді на них чекає триразове харчування. Тривалість щорічної відпустки зростає зі збільшенням вислуги. Мінімальний строк - 30 днів.

Паралельно з роботою військовий може заочно навчатися. Після подовження контракту освіту оплатить Міністерство оборони. До того ж, контрактники мають право на отримання безкоштовного житла, пенсію після 25 років вислуги та інші соціальні гарантії.

Зробити армію своєю роботою можуть рядові військові, які проходять строкову службу або службу за призовом під час мобілізації. А ще - громадяни призовного віку, військовозобов’язані, резервісти. Беруть до лав контрактників і жінок віком від 18 до 40 років.

Докладніше про вимоги до майбутніх військових-контрактників, необхідні документи та строки служби можна дізнатися у військкоматі.

Комментарии (8)

12:44, 12 ноября 2015

Мало дармоедов, давайте еще наберем. А зарплаты им платить будете с чьих карманов? Страна утопия...

КРИВОЙ РОГ

12:51, 12 ноября 2015

зарплату подняли б было бы неплохо. но главное-начало положено.

13:43, 12 ноября 2015

Отмените тогда срочную службу, кто хочет пускай идут зачем насилием заниматься, и мед. комиссия должна более тщательно обследовать а не больных отправлять что б бедные солдаты на плацу кони двигали

afh

14:03, 12 ноября 2015

Я что-то не понял. Написано, что бесплатно кормят обедом. А в день питаются они 3 раза. Тоесть завтрак и ужин оплачивают из тех 3 тыс., которые зарабатывают?
Спасибо, лучше в другом месте поработать))

15:21, 12 ноября 2015

аfh, дурачок, когда послужишь то поймешь что такое суточный наряд

15:22, 12 ноября 2015

Поразительно, контрактники выбирают себе место службы - а на Донбасс будут гнать мобилизованных. Страна непуганных идиотов

15:48, 12 ноября 2015

Напоминает один советский фильм:Сдавайтесь! Вас ждет теплый чай, чистая постель...

19:31, 12 ноября 2015

Вчера друг из АТО звонил. Говорит, снова хрень начинается. Им разрешили стрелять. Закончились выборы, заканчивается перемирие. Скоро снова сыграем в игру Кто не заховался, я не виноват

Ссылка скопирована в буфер обмена