Кандидат у прокурори Кривого Рогу «забув» задекларувати шикарний будинок

Кандидат у прокурори Кривого Рогу «забув» задекларувати шикарний будинок

Фото: censor.net.ua

Прокурор Дніпропетровська Чернов, фіналіст конкурсу на призначення в Криворізьку прокуратуру, забув задекларувати двоповерховий будинок, про це повідомляє Еспрессо TV p посиланням на censor.net.ua.

Двоповерховий особняк з присадибною ділянкою, дитячим майданчиком на ньому, банним комплексом, паркуванням на п'ять машин і критим гаражем на кілька місць розташований в елітному районі Кривого Рогу на вулиці Артилерійській, 21. На ділянці встановлено 18 камер відеоспостереження, а загальна площа складає 600 квадратних метрів , все обнесено триметровим парканом.

Але в декларації про доходи будинок прокурор не вказав, за документами - тут просто земельна ділянка. У декларації прокурора позначено тільки дві квартири, але сім'я Чернових володіє значно більшою кількістю нерухомості.

Поки Чернов обіймав посади керівника прокуратур Інгулецького та Саксаганського районів Кривого Рогу, його батько-пенсіонер набув нерухомості більш ніж на 800 000 доларів. У матері прокурора, теж пенсіонерки - чотири квартири.

Згідно з декларацією, Чернов разом з матір'ю живуть в сусідніх квартирах на проспекті Гагаріна, 40 у Кривому Розі. Район вважається елітним, орієнтовна вартість пятікімнатного приміщення тут приблизно 100 тис. доларів.

За декларацією Чернова за місяць він і його родина отримують тільки 12 тис. Грн, але цих грошей вистачило на люксовий позашляховик Lexus RX-350, який коштує 40 тис. доларів. Тільки утримання і обслуговування такого автомобіля в рік обходиться мінімум в 5 тис. доларів.

Дружина прокурора Олексія Чернова - Наталія (працює суддею Саксаганського районного суду Кривого Рогу, обіймала цю посаду і тоді, коли чоловік працював в Саксаганськой прокуратурі) управляє позашляховиком преміум-класу «Ауді Q-7» 2015 року, який коштує мінімум три з половиною мільйонів гривень . Автомобіль дружині подарував Чернов, але оформлений вона на лізингову компанію «Порше Україна», щоб не привертати уваги.

Олексій Чернов претендує на посаду керівника Криворізької місцевої прокуратури №1 і успішно пройшов два етапи конкурсу. (у списку - №2)

В системі органів держнагляду Чернов провів вже 16 років. П'ять років пропрацював на посаді прокурора Інгулецького району Кривого Рогу (2006 - 2011), а згодом перейшов на посаду прокурора Саксаганського району, де пропрацював ще три роки (2011 - 2014), до роботи в прокуратурі п'ять років займав високі пости на «Криворіжсталі».

Комментарии (28)

17:18, 06 ноября 2015

Лёха красауа:-)

17:18, 06 ноября 2015

И что ???

18:52, 06 ноября 2015

[Гость] , и все! Шум гам вокруг дома а на это место протолкнут такого же который не забыл а на племянничка переписал шикарный дом, на бабушку Роллс ройс, на папу счёт в банке и ф с е !!!!

17:19, 06 ноября 2015

Пусть будут новые , у которых нет ничего ) , что б нагрибать себе начали )

19:45, 06 ноября 2015

[Гость] , посмотрите какая должна быть милиция- внимание всем постам! Вот так должно быть. Это поколениями воспитывается . Думаю есть и сейчас нормальные с правильными ценностями профессионалы. Алло, мы ищем таланты! Актуально, хотя бы дошли в полицию они и стали опорой народу Украины а не карателями и крррупционерами!

17:20, 06 ноября 2015

Будут действительно "жити по новому" наши прокуроры

17:21, 06 ноября 2015

Эх раскулачить бы всех "нищих" слуг народов

17:31, 06 ноября 2015

Дальше будет грабить людей и брать взятки.надо же машины обслуживать и недвижимость содержать

19:43, 06 ноября 2015

[Гость] !!!, а ты не давай взятки. Если даешь взятки - у самого рыльце в пушку.

17:36, 06 ноября 2015

Покращене покращення
Ментов тоже всех переводят
Только принципиальных убирают под шумок

17:50, 06 ноября 2015

Когда же они нагребутся,ироды?И спится им видать спокойно,ни стыда ни совести....

18:11, 06 ноября 2015

Ай да Леша, ай да ***н син... Так в тупую пробовать топить конкурентов, зная, что отец А. Чернова более чем состоявщаяся личность, которая мржет себе позволить рриобрести всю ту недвижимость и еще помочь сину.... Браво ,Леша, которий Кривенко, попитка притопить конеурента почти удаласт...

18:37, 06 ноября 2015

Как то столкнулась я с этим Черновым...тип ещё тот..даже городская прокуратура не могла повлиять на него...теперь понятно почему...жена его покрывала везде....нахрен нам такие прокуроры!!!жаль,что на них реформы нет,так как на ментов... содержание и обслуживание такого автомобиля в год обходится минимум в 5 тыс. долларов.... Жена прокурора Алексея Чернова - Наталья (работает судьей Саксаганского районного суда Кривого Рога, занимала эту должность и тогда, когда муж работал в Саксаганской прокуратуре) управляет внедорожником премиум-класса "Ауди Q-7" 2015 года, который стоит минимум три с половиной миллионов гривен . Автомобиль жене подарил Чернов, но оформлен она на лизинговую компанию "Порше Украина", чтобы не привлекать внимания.(об этом сообщает ЦЕНЗОР.НЕТ) Чернов претендует на должность руководителя Криворожской местной прокуратуры №1 ... ТАКИХ НАДО ЛИШИТЬ ПРАВА УЧАВСТВОВАТЬ В КОНКУРСАХ НА ГОССЛУЖБУ ПОЖИЗНЕНО!!!!!КТО ЗА???!

19:15, 06 ноября 2015

Два года назад Чернов взял не малые деньги, за решение проблем, и все.. Ни Леши, ни денег, одни проблемы.
Совпадение ? Не думаю.
Все в этой жизни расставляется по местам. У одних раньше, у других позже .

Виталька_я

19:40, 06 ноября 2015

Тупицы! Вы что, до сих пор не поняли, что сменилась лишь жопа на золотом унитазе и все!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена