Здоровий сон, правильне харчування та прогулянки на свіжому повітрі допоможуть швидко адаптуватися до зимового часу

Здоровий сон, правильне харчування та прогулянки на свіжому повітрі допоможуть швидко адаптуватися до зимового часу

Фото: slavpeople.com

Стрілки годинників перевели на зимовий час тиждень тому, а ви все ще не можете увійти в звичний ритм? Поганий настрій, проблеми зі сном, зміни в апетиті? Як отримати користь від життя за новим часом радять лікарі обласного центру здоров’я.

«Адаптуватися до нового графіку можна за 2-3 дні. Треба просто лягати та вставати в один час, а перед сном хвилин 30 гуляти на свіжому повітрі», - сказав директор обласного центру здоров’я Юрій Корягін.

Також він зазначив, що перехід на зимовий час може погіршувати настрій. Тому радить більше відпочивати, а зранку приймати контрастний душ та робити зарядку. Важливо отримувати й денне світло.

«Частіше гуляйте на вулиці зранку та в обід. Робіть це хоча б на вихідних. Дбайте про своє харчування. Не переїдайте. Вживайте корисну їжу, відмовтесь від жирного та гострого. Кидайте шкідливі звички», - сказав Юрій Корягін.

Медик додав, що людям з хронічними хворобами буде не зайвим відвідати лікаря, здати аналізи, проконсультуватися. Це важливо, тому що взимку недуги загострюються.

Комментарии (3)

09:17, 01 ноября 2015

Адаптация нужна к нынешней власти. А здоровый сон может быть только у бомжа или миллионера. Какой тут нафиг здоровый сон, когда крутишся с утра до вечера, чтобы урвать копейку для семьи. Короче, писать не о чем вам, вот и все.

10:28, 01 ноября 2015

А может проще прекратить практику перевода времени?!

радистка КЭТ

16:32, 01 ноября 2015

... а где у нас свежий воздух для прогулки найти ?

Ссылка скопирована в буфер обмена