У підвалі будівлі СБУ в Донецьку залишилось 28 українських полонених, більшість з яких бійці батальйону «Кривбас»

У підвалі будівлі СБУ в Донецьку залишилось 28 українських полонених, більшість з яких бійці батальйону «Кривбас»

Фото: Первый Криворожский

У підвалі будівлі, де знаходилося управління СБУ у Донецькій області, залишилося 28 українських полонених.

Про це повідомив радник заступника міністра оборони України з питань обміну полоненими Василь Будик, повідомляє unn.com.ua.

«Згідно з моїми даними, там 28 осіб», - відповів В.Будик на запитання щодо кількості полонених, що перебувають у підвалі колишнього приміщення донецького управління СБУ.

При цьому інформацію підтвердила одна з матерів полонених у підвалі будівлі СБУ у Донецьку українських військових.

«У підвалі залишилось 28 полонених бійців АТО. Більшість з них - з 40 добровольчого батальйону «Кривбас», а також бійці 51-ї та 53-ї бригади ЗСУ. Вони перебувають в підвалі СБУ більше 4-х, а загалом в полоні вже більше 8-ми місяців. Відомо, що серед них є відомий кіборг «Рахман», - зазначила мати одного із полонених.

За її словами, більшість українських бійців потрапили до полону бойовиків у Донецькій області перед утворенням Дебальцевського котла.

«Бійці 40-го батальйону «Кривбас» потрапили до полону на дорозі з Дебальцевого до Артемівська під селищем Логвинове. Їх схопили «донецькі казаки» у полон 9-го лютого. Це трапилось в той період, коли перекривали шлях. Тобто дорога переходила під контроль то наших військових, то терористів. Їх утримували у полоні у «казаків» у Донецьку, не піднімали на вулицю. Наприкінці квітня терористи «ДНР» під час «власних місцевих сутичок» між собою відбили полонених бійців АТО у «казаків ДНР». З того часу вони перебувають у будівлі колишнього СБУ Донецька», - повідомила вона.

Також вона повідомила, що полонених українських військових виводять з підвалу на будівельні та прибиральні роботи.

Комментарии (9)

19:59, 29 сентября 2015

Жах (((

20:13, 29 сентября 2015

Жалко тех кого призвали а добровольцам там и место !

20:24, 29 сентября 2015

[Гость] , дебил ты. Вата галимая

20:29, 29 сентября 2015

[Гость] , сам ты дебил пошол бы и поцеловал бы колю тайсона в жопу и он бы всем помог.

20:53, 29 сентября 2015

Причём тут Тайсон и какой помощи от него я должен ждать. А Ты наверно сидишь и ждёшь от Кого то помощи. Наверно для тебя и таких как ты Корбан и такие как Корбан гречку раздаёт жди скоро тебе гречки на выборах навалят. Думай башкой Вата галимая

fuke fakes

02:01, 30 сентября 2015

Путь посидят, может перевоспитают их там -- людьми вновь станут.

07:53, 30 сентября 2015

А че ж Тайсон ничего не делает? Он же визжал громче всех со своими еврейскими хозяевами, что заберет пленных. Попиарился и сдулся.

Бородач

09:08, 30 сентября 2015

главное к таким как в украинском "Торнадо" не попасть

09:45, 30 сентября 2015

Бородач, практически все псевдопатриотические батальоны занимались пытками и убийствами. Мало того такая организация как СБУ занимается этим и по сей день. Ничего личного, росто бизнес и внеочередные повышения в звании.
Взять к примеру наш прекрасный город, все знают про таких преступников как *** и ****** но почему-то они на свободе! Интересно кто же их крышует? Почему-то СБУ может засадить любого обычного гражданина, а преступный синдикат не может.

Ссылка скопирована в буфер обмена