Криворізькі вогнеборці вразили своєю майстерністю Дніпропетровських колег

Криворізькі вогнеборці вразили своєю майстерністю Дніпропетровських колег

Фото: Первый Криворожский

Пожежно-прикладний спорт є профілюючим у житті та діяльності рятувальників. Це спорт сильних та мужніх людей. Людей, які вміють швидко зосереджуватися на проблемі, та миттю вирішувати її. Саме такими є рятувальники Криворізького 3-го державного пожежно-рятувального загону, які вибороли третє місце на чемпіонаті, що проводився 25 вересня на базі спортивного комплексу 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Участь у змаганні взяли представники 14 збірних команд пожежників нашої області. Рятувальники змагались із підіймання по штурмовій драбині, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підіймання по висувній драбині, були проведені пожежна естафета та бойове розгортання від мотопомпи.

Наші хлопці стали переможцями у індивідуальній номінації, а саме кращий командний залік у дисципліні «Бойове розгортання», та тим самим довели що вони завжди на поготові!

За результатами змагань видно, що криворізькі вогнеборці є яскравим прикладом мужності та людьми, які повністю віддаються своїй справі.

Вітаємо наших переможців, та бажаємо нових досягнень у їх нелегкій справі!



Комментарии (1)

16:42, 28 сентября 2015

Оборудование, технику и автомобили современные дали, они бы Европу научили!

Ссылка скопирована в буфер обмена