На Дніпропетровщини 95 дітей-сиріт знайшли нові родини

На Дніпропетровщини 95 дітей-сиріт знайшли нові родини

Фото: irinapric.ru

З початку року 95 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, покинули інтернати та розпочали нове життя в люблячих родинах.

Про це повідомили в службі у справах дітей облдержадміністрації.

Усі дітки – вихованці дитячих будинків, інтернатів та навчально-реабілітаційних центрів.48 сиріт всиновили, 23 отримали опікунів, 14 виховуватимуться у дитячих будинках сімейного типу та прийомних родинах. 10 дітей повернули батькам, які довели свою любов та бажання дбати про маленьких.
В держустановах продовжують знаходитись ще 433 дитини. Решта 8153 сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, виховуються у будинках сімейного типу або мають опікунів.

Комментарии (4)

Местный КР

14:02, 01 сентября 2015

а сколько бы ещё сотен детей нашли бы семьи если бы с тех кто хочет взять ребёнка не требовали "башлять на лапу" ???

14:21, 01 сентября 2015

Да. Для того щоб взяти дитину 12 кругів аду надо пройти. Потім вислухати, що заради грошей. А ці дітки майже всі хворі, скільки надо терпіння, труднощів щоб вони призвичаілись до життя у суспільстві. Потім батьків гоняють на курси кожні два роки. Но це стоїть, щоб дитина була в родині. Щаслива та з батьками. Кто зважится, благополучія. Беріть дітей в дім.

16:10, 01 сентября 2015

Меня бесят эти дома семейного типа,которые находятся в селе не имеющие ни газа,ни воды.Зато есть 10 коров,100курей,20коз...и т.д..Сам лично такие знаю и поверьте никто эту эксплуатацию детского труда не контролирует.Дети грязные, голодные, голые,босые,не образованные.
Какое счастье,детишек растыкали!!!

19:15, 01 сентября 2015

[Гость] макс, да. І так буває. Але більшість для себе.

Ссылка скопирована в буфер обмена