Рабочая группа по усовершенствованию маршрутной сети Кривого Рога подготовила возможные изменения в работу транспорта

Рабочая группа по усовершенствованию маршрутной сети Кривого Рога подготовила возможные изменения в работу транспорта

Фото: Первый Криворожский

Во вторник, 31-го марта, состоялось заключительное заседание рабочей группы по усовершенствованию маршрутной сети города.

Ниже «Первый Криворожский» приводит официальные результаты (текст оригинала) заседания с предложениями по разработке и усовершенствованию маршрутов города.

Далее - проект изменений будет вынесен на публичные слушания, затем, в случае одобрения жителями города, будет принят решением исполкома.

 

 

 

 

За результатами проведення засідань тимчасової робочої групи з питань удосконалення міської маршрутної мережі пасажирського транспорту було вирішено:

1. Змінити схему руху автобусного маршруту №204 шляхом коригування його паспорту через вул. Коротченко, Тухачевського. зуп. «Піонер». Женевську (через 9 міську лікарню), і виїздом на вул. Коротченко у зв'язку з проханнями жителів міста і згодою автоперевізників.

2. Упровадити маршрут №21 «ст. Кривий Ріг-Головний - ст. Кривий Ріг-Головний (кільцевий, через вул. Промислову) у режимі руху «Маршрутне таксі», кількості графіків – 1 од., класом автобусів А, В.

3. Не упроваджувати маршрут №22 «мкр-н Всебратське-2 -ст. Кривий Ріг-Головний» у зв’язку зі створенням конкуренції іншим автобусним маршрутам та електротранспорту (трамвай №6, 11).

4. Не змінювати режим руху з «Маршрутне таксі» на «Звичайний» на маршруті №50 у зв’язку з відсутністю зупинок громадського транспорту.

5. Змінити режими руху на автобусних маршрутах загального користування №№79, 97 зі «Звичайний» на «Маршрутне таксі» у зв’язку з відсутністю зупинок громадського транспорту.

6. Подовжити автобусний маршрут №230 з «вул. Тухачевського» до «мкр-н Сонячний» у зв'язку з проханнями жителів міста і згодою автоперевізників.

7. Подовжити автобусний маршрут №314 з «мкр-н Гірницький» до «Комунальний заклад «Криворізька міська клінічна лікарня №2» у зв'язку з проханнями жителів міста і згодою автоперевізників.

8. Відкласти збільшення кількості графіків руху на маршруті №244 - до 3 у зв'язку зі складним економічним становищем, та незадовільним станом дорожнього покриття.

9. Не подовжувати маршрут №269, зі «ст. Батуринська» до «сил. Незалежне» у зв'язку з конкуренцією для інших автобусних маршрутів, відсутністю стабільного пасажиропотоку та пасажироутворюючих місць, крім того у зв’язку з незначною кількістю зупинок громадського транспорту по маршруту слідування не переводити його у режим руху «Звичайний».

10. Подовжити маршрут №275 з «пл. Визволення» на «Центральний ринок Центрально-Міського району» шляхом зміни його паспорту (у вихідні дні до 18.00) у зв'язку з проханнями жителів міста і згодою автоперевізників.

11. Упровадити тролейбусний маршрут №13а «ст. Кривий Ріг - м-н 30-річчя Перемоги» через Волгоградську, Світлогірську, Дишинського, Тухачевського.

12. Не подовжувати автобусний маршрут №109 зі «ст. Кривий Ріг» до «зуп. «3-я дільниця» у зв'язку з необхідністю переорганізації вказаного маршруту (можливо перегляду схеми його руху у паспорті маршруту, інше).

13. Відкласти упровадження маршруту №222 «пл. Горького - зуп. «9-й квартал» (публічне акціонерне товариство «Північний гірничо-збагачувальний комбінат»)» у зв’язку з необхідність вивчити пасажиропотоки і пасажироутворюючі місця.

14. Упровадити маршрут №228 «зуп. «Авіаколедж» - зуп. «Рудозбагачувальна фабрика №1» (через мкр-н Даманський)» в режимі Звичайний, у кількості 4 одиниць рухомого складу, з класом автобуса І, II (понад 50 місць).

15. Збільшити кількість графіків руху на автобусному маршруті №231-до 30 одиниць у зв’язку зі зверненнями громадян з метою зменшення інтервалу руху транспортних засобів на маршруті.

16. Не подовжувати автобусний маршрут №254 «Палац спорту закритого акціонерного товариства «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат» – Закрите акціонерне товариство «Центральна енергетична компанія» до «мкр-н 5–й Зарічний» у зв’язку зі створенням конкуренції для інших автобусних маршрутів, що працюють у запланованому районі його слідування. Крім того на вказаному відрізку дороги планується збільшення кількості тролейбусів.

17. Не подовжувати автобусний маршрут №265 «зуп. «Державний цирк» до «ст. Кривий Ріг» у зв’язку з відсутністю стабільного пасажиропотоку у вказаному напрямку. Необхідно розглянути можливість щодо графітового курсування до ст. Кривий Ріг (Червона) (можливо вранці і увечері за згодою автоперевізників).

18. Не змінювати режими руху з «Маршрутне таксі» на «Звичайний» на маршрутах №279, 293 у зв’язку з недостатньою кількістю зупинок громадського транспорту на деяких відрізках по маршруту їх слідування.

19. Відповідно до наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007 №285 «Про затвердження Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху» змінити класи автобуса на автобусних маршрутах загального користування:

- №15, 229 з «А, В, ІІ» на «А, В»;

- №203, 223, 231, 261, 291, 307, 323 з «А, В, І, ІІ» на «А, В».

Згідно з вищевикладеним, відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», для винесення на публічне обговорення пропонується проект регуляторного акта – рішення виконкому міської ради «Про внесення змін до міської маршрутної мережі пасажирського транспорту».

Ссылка скопирована в буфер обмена