Мысли о законодательстве

09:38, 15 сентября 2017

     За останні  роки незалежності  всі  законодавчі акти, це кожний крок до соціального та економічного  погіршення життя населення України.

На приклад, трудове законодавство: відпустка була 24 робочих днів,  зараз 24 календарних днів.

Мінімальна заробітна плата - законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може здійснюватися оплата за виконану працівником місячної, а також погодинної норми праці (обсяг робіт) (стаття 95 Кодексу законів про працю України).Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов'язковою на всій території України для підприємств, установ, організацій усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб.

   До мінімальної заробітної плати не входили премії, доплати за внутрішне сумісництво, змішення обсягу роботи, за відсутнього працівника і так далі. Зараз до мінімальної зарплати входить - оклад, премії, надбавки, суміщення професій, розширення зони обслуговування або збільшення обсягу робіт, виконання обов’язків тимчасово відсутнього працівника та інші доплати. Тобто  все.  Це  стало заробітком більшості частини населення та  основним заробітком. Як прожити за ці гроші, мабуть знає Українській уряд,  який за цю зарплатню ніколи не жив. Та це не всі зміни, які відбулися у  трудовому законодавстві України.

      Тепер, один із останніх законів № 2119-19 від 22.06.2017 року підписаного Президентом України Петром Порошенко, закон «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання». Про це йдеться на сайті глави держави. Закон передбачає обов'язкове обладнання всіх будівель, які приєднані до зовнішніх теплових мереж, зовнішніх мереж гарячого водопостачання, зовнішніх водопровідних мереж (крім мереж систем автономного водопостачання) будинковими лічильниками.

      Споживачі, тобто  ми, повинні платити платежі за себе та ще за сусіда і за підприємство, що нам постачає послугу. Всі пориви води, що будуть у підвальному приміщенні будемо сплачувати ми, споживачі.

    Але в інших країнах, на яких ніби рівняється уряд України, у кожної кімнаті квартири стоять лічильники. При необхідності можливо скоротити споживання опалення і сплатити за ті послуги які використані, у тому числі за воду та газ.

 

Призидент - це гарант костітуції, але насправді, ця людина разом з ВР знищує населення України  та державу.

Обов'язок уряду і президента України, це не збагатитися, а дбати про країну. Духовно злиденний уряд веде не до розвитку держави, а навпаки, до занепаду. Недарма є прислів'я: "жадібність фраєра згубила". Це про уряд України.

 

Звертаємося до пана президента, пане президент, починай змінювати  законодавство до поліпшення життя населення України, а не багатіїв та уряду.

 

оклад президент Украины заробітня плата

Комментарии (6)

Хмурый Лис

10:03, 15 сентября 2017

Полностью подерживаю автора. Он только начинает жить, открывает глаза. Но ему еще многое предстоит узнать:
1 "Жити по новому" не значит хорошо
2 рабство никто не отменял
3 Каждый четвертый тупее камня
4 Нет высшей справедливости
И много другое...

А поговорить?

16:06, 15 сентября 2017

Хмурый Лис, 3-й тезис...Вы точно не четвёртый. Уж очень вы важный.

Владислав

13:40, 15 сентября 2017

Вы все врете и якойто бред несете.

Эйяфьядлайекюдль

14:05, 15 сентября 2017

Очередной пустой профиль. НИ ОДНОГО комментария на этот раз. Ребятки, редакторы, доколе???!

perentim

21:45, 15 сентября 2017

Очень глупый перепост,гавновброс осуществлён членом общества из консервного завода кремля.Мальчик гудбай.Обычно в ФБ или в твиттере я таких баню,здесь невозможно,а жаль

Did Панас

22:47, 16 сентября 2017

Как говорил один из президентов США (Рузвельт, кажется): "Плохое правительство выбирают хорошие граждане, которые не ходят на выборы"

Ссылка скопирована в буфер обмена