На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював з артилерії та мінометів населені пункти

На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював з артилерії та мінометів населені пункти

Фото: Генштаб ЗСУ (ілюстрація)

На Південнобузькому напрямку, щоб сковувавати дії наших підрозділів, ворог обстрілював з артилерії та мінометів райони Червоного Яру, Калинівки, Тополиного і Зеленого Гаю.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог, щоб виявити слабкі місця в обороні наших військ, безуспішно намагався вести розвідку боєм неподалік Ртищівки. Крім того, зафіксовано обстріли цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Уди, Українка, Коробочкіне, Михайлівка та Петрівка.

На Слов’янському напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні займаних позицій.

На Краматорському напрямку ворог активних дій не вів.

На Сєвєродонецькому напрямку окупанти продовжують вогневий вплив із ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по підрозділах наших військ.
На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках ворог активних дій не вів.

Здійснив обстріли цивільної інфраструктури поблизу Кам’янки, Гуляйполя, Авдіївки, Вугледара, Малинівки та Залізничного. Завдав авіаударів по населених пунктах Малі Щербаки, Мар’їнка, Вугледар, Костянтинівка та Новомихайлівка.

У зв’язку зі значними втратами особовий склад окремих підрозділів окупаційних військ має дуже низький рівень морально-психологічного стану і шукає можливість уникнути подальшої участі у бойових діях.

Так, за наявною інформацією, особливо це розповсюджено серед особового складу 1 армійського корпусу російських окупаційних військ. У підрозділах, що виведені на відновлення боєздатності з районів Херсону, Миколаєва та Попасної.

Приєднуйтеся до нашого Telegram-каналу.

Ссылка скопирована в буфер обмена