Окупанти на Південнобузькому напрямку обстріляли декілька населених пунктів

Окупанти на Південнобузькому напрямку обстріляли декілька населених пунктів

Фото: Генштаб ЗСУ (ілюстрація)

На Південнобузькому напрямку ворог обстріляв більше 5 населених пунктів.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

До цих населених пунктів входить Тополине, Лепетиха, Березнегувате, Кобзарці, Шевченкове, Посад-Покровське та Лупареве, а також завдав авіаудару поблизу Князівки.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Сопич, Баранівка, Уланове та Бачівськ Сумської області.

На Харківському напрямку підрозділи противника, використовували вертольоти, аби не допустити подальшого просування наших військ до Державного кордону. Тривають бої в районі населеного пункту Рубіжне.

На Донецькому напрямку ворог цинічно обстріляв з артилерії населені пункти Устинівка, Тошківка, Нью-Йорк, Новомихайлівка, Антонівка та Кам’янські Дачі.

На Лиманському напрямку окупанти активних дій не вели. Здійснли артилерійські обстріли цивільної інфраструктури неподалік Сидорового, Маяків та Закітного.

На Сєвєродонецькому напрямку противник здійснював вогневий вплив по наших позиціях з мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню.

Українські воїни успішно відбивають спроби штурмових дій противнка у Сєверодонецьку та Тошківці, бойові дії тривають.

На Новопавлівському напрямку захисники України відбили наступ у районі населеного пункту Шевченко. Ворог відійшов.

На Авдіївському, Курахівському та Запорізькому напрямках активних бойових дій противник не вів. Обстрілював цивільну інфраструктуру. Завдав авіаудару неподалік Кам’янського.

Російський агресор і надалі блокує цивільне судноплавство у північно-західній частині Чорного моря. У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебуває три носії КРМБ типу “Калібр”.

Підписуйтесь на telegram-канал "Першого Криворізького"

Ссылка скопирована в буфер обмена