Окупанти на Південнобузькому напрямку зосередились на утриманні позицій — Генштаб

Окупанти на Південнобузькому напрямку зосередились на утриманні позицій — Генштаб

Фото: Генштаб ЗСУ (ілюстрація)

На Південнобузькому напрямку ворог веде позиційну оборону та зосередився на утриманні раніше захоплених територій.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Крім того, ворог здійснив інженерне обладнання позицій у районах населених пунктів Шилова Балка та Придніпровське. Щоб уточнити положення наших військ вів повітряну розвідку БпЛА у районі Давидового Броду.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках без суттєвих змін.

На останньому російські окупанти обстріляли з артилерії та мінометів позиції Сил оборони у районі Хрінівки Чернігівської області.

На Харківському напрямку ворог продовжує вести позиційну оборону та намагається недопустити подальшого просування наших військ до Державного кордону України.

На Слов’янському напрямку ворожі підрозділи основні зусилля зосереджували на штурмі населених пунктів Долина та Богородичне, успіху не мали.

На Сєвєродонецькому напрямку ворог, за підтримки артилерії вів штурмові дії у місті Сєвєродонецьк, мав частковий успіх, відтіснив наші підрозділи з центру міста, бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку наші воїни успішно відбили штурмові дії у напрямках Вікторівка – Врубівка та Комишуваха – Врубівка. Ворог відновив наступальні дії у районі населеного пункту Золоте.

На Курахівському напрямку ворог завдав авіаудару штурмовиками по позиціях наших військ у районі Красногорівки, 15 км східніше Курахового.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник здійснював вогневий вплив вздовж лінії зіткнення з метою перешкоджання перекиданню резервів на інші напрямки.

підписуйтесь на telegram-канал "Першого Криворізького"

Ссылка скопирована в буфер обмена