На Дніпропетровщині на хабарництві затримали в.о. заступника начальника штабу військової частини

На Дніпропетровщині на хабарництві затримали в.о. заступника начальника штабу військової частини

Фото: Дніпровська спеціалізована прокуратура

10 тисяч гривень щомісячно: Дніпровська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері затримала на хабарництві виконувача обов’язків заступника начальника штабу військової частини.

Про це йдеться на офіційному сайті спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Піденного регіону.

За даними слідства, вказаний посадовець у травні поточного року неодноразово виказував командиру зведеної роти охорони цієї ж частини вимогу про надання йому неправомірної вигоди у сумі 10 000 гривень щомісячно.

Ці кошти призначалися за здійснення впливу на командування частини та начальника однієї із служб щодо непроведення перевірок та службових розслідувань у зведеній роті охорони та непритягнення за їх результатами до дисциплінарної відповідальності командування роти.

23 травня, під час одержання другої частини неправомірної вигоди в сумі 5 000 грн, виконувача обов’язків заступника начальника штабу затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, проводяться обшуки за місцем роботи затриманого. Також йому готується повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Оперативно тут: https://t.me/news_1kr
Обговорення у чаті: https://t.me/chat1krua


Ссылка скопирована в буфер обмена