У Кривому Розі відбудеться презентація дитячої книжки

У Кривому Розі відбудеться презентація дитячої книжки

Фото: Первый Криворожский

1 травня у Кривому Розі мистецьке об'єднання Poroda влаштовує презентацію дитячої книги.

Режисерка та акторка театру Тетяна Леонідова, відома у Кривому Розі зокрема як засновниця театру "Баобаб", створила у співавторстві з Катериною Мусієнко дитячу книгу. Твір, котрий отримав назву "Ніті-Гріті, або Велика Подорож Маленьких Речей", вийшов друком геть нещодавно, проте вже встиг відзначитись у конкурсі від видавництва "Наш Формат" та відеоблозі SistersBook.

Під час презентації криворіжці зможуть поспілкуватися з авторками, дізнатися історію написання та видання книги, а також замовити екземпляр для себе та своїх дітлахів. Особливо цікавою ця зустріч може стати для письменників-початківців, котрі мріють про видання власної книги, але не знають, із чого почати.

Планується також умовно неформальна частина заходу — аудіовізуальний сет від харків'янки Олени Джуріної (Lenoczka). Активістка та діджейка, Олена є також співзасновницею благодійного міні-фестивалю Бомбідарій, що відбувся у Кривому Розі 10 квітня.
Захід відбудеться 1 травня у ресторані Груша Georgia. Початок — о 14:00. Вартість квитка — донат довільного розміру. Кількість місць обмежена, забронювати квиток заздалегідь можна через соцмережі "Породи":
https://www.instagram.com/poroda.art.gang/
https://www.facebook.com/poroda.art.gang/

Ссылка скопирована в буфер обмена