На війні з рф загинув криворіжець Володимир Рижко

На війні з рф загинув криворіжець Володимир Рижко

Фото: Первый Криворожский

21 березня загинув командир інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу 17-ої окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка, машиніст бурової установки дільниці №24 шахти «Гвардійська» Володимир Миколайович Рижко.

Повідомленян про загибель криворіжця опубліковано на сайті Криворізького залізорудного комбінату.

Володимир народився 22 серпня 1973 року у Кривому Розі. Після школи працював у Криворізькому психологічному диспансері санітаром.
У 1997 році трудився у вагонному депо ВАТ «Центральний гірничо-збагачувальний комбінат», а потім – у службі рухомого складу (вагонів). Ще він працював у ВАТ «Зв’язокчормет» та ВАТ «Суха Балка».

На Криворізький залізорудний комбінат прийшов у 2006 році, був учнем прохідника дільниці №11 шахти «Гвардійська», а у 2007 році його перевели на посаду машиніста бурової установки дільниці №11, де він трудився аж допоки не пішов армію.

28 лютого Володимира Рижка мобілізували у лава Збройних сил України. У званні молодшого сержанта ніс службу в інженерно-саперному відділенні інженерно-саперного взводу.
Без чоловіка залишилася дружина Марина Олександрівна, без батька – троє синів: Захар, Назар та Ростислав.
"Керівництво, трудовий колектив акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» щиро поділяє горе родини Володимира Рижка та схиляє голови у великій скорботі.

Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Світла пам’ять про Володимира Миколайовича назавжди залишиться в серцях працівників комбінату, всіх тих, хто особисто знав цю чудову людину, надійного друга і товариша. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя", - сказано на сайті підприємства
Редакція висловлює співчуття родині полеглого, його друзям, колегам, посестра і побратимам...

Вічна слава Герою!

Ссылка скопирована в буфер обмена