227 мільйонів гривень направлено з бюджету Кривого Рогу на забезпечення оборони міста

227 мільйонів гривень направлено з бюджету Кривого Рогу на забезпечення оборони міста

Фото: Первый Криворожский

ВЦА Кривого Рогу працює цілодобово для забезпечення захисту міста, 227 мільйонів гривень направлено з бюджету Кривого Рогу для забезпечення оборони міста.

Про це повідомив начальник ВЦА Кривого Рогу Олександр Вілкул.

100 мільйонів гривень спрямовано на забезпечення потреб оборони як субвенцій обласному бюджету.

Ще 127 млн грн спрямовані на заходи, пов'язані з підтримкою військовослужбовців, залучених у територіальній обороні міста та створення матеріальних і продовольчих запасів на період воєнного стану.
Таке рішення сьогодні одноголосно підтримали депутати Криворізької міської ради на сесії Криворізької міськради.

На сьогодні ворог зупинений на великому периметрі міста – це практично відповідає межі Дніпропетровської та Херсонської областей, від 17 до 40 кілометрів, залежно від напрямків.

На даний момент найнебезпечнішим є південний напрямок.

З перших днів почали будувати глибоко ешелоновану оборону. Наше місто промислове, залучили важку техніку, екскаватори, великовантажні автомобілі, бульдозери та все, що було необхідно. Спочатку почали зміцнювати перший периметр, а зараз вже дуже багато у різних напрямках ліній оборони. Плюс, продовжуємо будувати укріпрайони усередині міста.

У Кривому Розі створено дуже серйозний стратегічний резерв по основним продуктам харчування, медикаментам, паливу, всьому тому, що необхідно, щоб місто функціонувало в будь-якій ситуації.

Усі комунальні підприємства, вся інфраструктура міста працюють стабільно. Газо-, тепло-, водо- та електропостачання забезпечується стабільно. Запущено в роботу ліфти. Для школярів відновлено дистанційно навчальний процес.

У Кривому Розі збережено всі виплати, пільги та допомоги за Програмою соціального захисту криворіжців, у березні, як і раніше у мирний час, передбачено 50 різних видів такої матеріальної допомоги.


Ссылка скопирована в буфер обмена