Криворіжець спекулював на військовій амуніції

Криворіжець спекулював на військовій амуніції

Фото: СБУ

Служба безпеки України рапортує, що викрила у Дніпропетровській області діяльність псевдоволонтера. Він продавав волонтерам амуніцію, яку якому безкоштовно віддавав місцевий виробник військового спорядження.

Своїми шахрайськими діями чоловік знижував обороноздатність української армії, повідомляє СБУ.

Мешканець Кривого Рогу втерся у довіру до крупного місцевого виробника військового спорядження. Він відрекомендувався волонтером, який посітйномдопомагає Збройним силам України на передовій. Йому давали спорядження безкоштовно, а він продавав його волонтерам.

Завдяки проведеній оперативній комбінації, СБУ вийшла на псевдоволонтера, і затримала його під час реалізації чергової партії спорядження.

За наявною інформацією, тільки за останній час ведення своєї шахрайської діяльності він залишив наших воїнів без необхідної амуніції на суму близько 70 тисяч гривень.

Наразі організатора шахрайської схеми передано співробітникам Національної поліції за підслідністю.
Редакція нагадує, що кошти варто передавати лише тим волонтерам, з якими ви або знайомі особисто, або про які пишуть місцеві медіа із гарною репутацією.

Також можете довіряти знайомим, які особисто знають волонтерів, і які регулярно звітують у соцмережах про витрати на амуніцію, медикаменти та інші необхідні на передовій речі.

Оперативно тут: https://t.me/news_1kr
Обговорення у чаті: https://t.me/chat1krua




Ссылка скопирована в буфер обмена