ВАЖЛИВО! У Криворізькому районі проведене масштабне мінування

ВАЖЛИВО! У Криворізькому районі проведене масштабне мінування

Фото: Первый Криворожский / ілюстрація

ВАЖЛИВО! До уваги жителів м. Кривий Ріг, великого Криворізького району та територіальних громад, що входять до нього, ПРО МІНУВАННЯ ТЕРИТОРІЙ!

Інформація командування територіальної оборони Кривого Рогу.

З метою недопущення окупаційних військ на територію Дніпропетровської області, Криворізького району та на ближні підступи до Кривого Рогу Збройними Силами України проведено масштабне мінування прилеглих територій.

З метою вашої безпеки забороняється:
  • Пересування транспорту будь-якими територіями району (у тому числі, полями, посадками, балками, тощо) та польовими дорогами, за винятком основних доріг загального користування між населеними пунктами.
  • Індивідуальне пересування за межами населених пунктів поза дорогами загального користування.
  • Виїзд сільгосптехніки на поля та ремонтної техніки підприємств будь-яких форм власності без попереднього погодження з головами ОТГ, яким дозвіл видаватиме командування військових.
  • Перегін худоби та вигул тварин за межами населених пунктів без погодження з головами ОТГ (за процедурою).
  • Збирання та заготівля дров та будь-які інші види робіт за межами населених пунктів та доріг загального користування.
Увага! Дотримуйтесь правил безпеки та вимог військових.

З метою запобігання демаскування мінних полів та прилеглих укріпрайонів мінні загородження НЕ ЗАВЖДИ МАРКУЮТЬСЯ І НЕ ЗАВЖДИ ПОЗНАЧАЮТЬСЯ ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНИМИ ЗНАКАМИ!

«Задля вашої безпеки дотримання зазначених правил є обов'язковим! Пересувайтеся як автомобілями, так і пішки, виключно дорогами загального користування між населеними пунктами! Після закінчення війни розмінування буде проведено фахівцями Збройних Сил та території будуть знову безпечними для пересування»,- наголосила представниця бригади тероборони м. Кривий Ріг Алла Нікіцка.

Ссылка скопирована в буфер обмена