Кривий Ріг створив систему оборони у найкоротші терміни

Кривий Ріг створив систему оборони у найкоротші терміни

Фото: Первый Криворожский

У найкоротші терміни Кривий Ріг створив систему оборони, — Голова обласної Дніпропетровської Військової адміністрації В. Резніченко

Голова обласної Дніпропетровської Військової адміністрації Валентин Резніченко разом з начальником Військової адміністрації Кривого Рогу Олександром Вілкулом, а також керівниками військових та правоохоронних органів, командирами батальйонів тероборони проінспектували рівень підготовки оборонних споруд навколо Кривого Рогу та провели засідання Штабу оборони.

Валентин Резніченко сказав: «У найкоротший термін Кривий Ріг створив систему оборони. Голова Військової адміністрації Кривого Рогу об'єднав усі ресурси міста, промислових підприємств, армії та силовиків. У нас чітка координація дій обласної та міської військових адміністрацій. На сьогоднішній день ворожих військових частин на території області немає, але ми готові до оборони».

«Криворіжці готові битися та захищати рідне місто. Але зараз наше завдання – не підпустити супротивника близько до Кривого Рогу. Тому, ми зараз ведемо бої на територіях, що знаходяться у Херсонській області та межують із Криворізьким районом. Наша армія, Нацгвардія та тероборона демонструють високий дух та злагоджені дії. Одночасно ми зміцнюємо оборону Кривого Рогу. Для створення багато ешелонованої оборони залучено важку техніку, танки, збудовано окопи та інженерні споруди, розміщено тисячі протитанкових їжаків та інші засоби захисту. Ми отримуємо всю необхідну підтримку від обласної Військової адміністрації», – сказав начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Валентин Резніченко подякував Кривому Рогу за організацію пошиття бронежилетів, розгрузок, підсумок для гранат та боєприпасів і нош.

Наразі, Військовою адміністрацією Кривого Рогу разом з Військовою адміністрацією Дніпропетровської області по периметру міста проводиться посилення захисної інженерної інфраструктури глибоко ешелонованої оборони. Підтягуються резерви, накопичуються додаткові сили та засоби з метою відбиття можливих атак. Кривий Ріг робить все, щоб після закінчення оборони забезпечити ефективну наступальну дію українських військ.



Ссылка скопирована в буфер обмена