У Кривому Розі немає проблем з комунальним транспортом

У Кривому Розі немає проблем з комунальним транспортом

Фото: Первый Криворожский

28 лютого у Кривому Розі безперешкодно працює комунальний пасажирський транспорт, відновлена робота поштового зв’язку, збоїв немає, всі послуги надаються. Про це повідомляє Керівництво Ради оборони міста.

В умовах воєнного стану в Кривому Розі комунальний транспорт працює у звичайному режимі. Тролейбуси, трамваї, автобуси, швидкісний виходять на маршрути з 05:00 години ранку до 23:00 години. А приватні перевізники працюють з 06:00 до 20:00.

Нагадаємо, що у Кривому Розі введено комендантську годину з 20-ї години вечора до 06-ї години ранку.

Керівництво Ради оборони міста зазначає, що у комендантський час криворіжцям заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях, городяни можуть пересуватися на транспорті у цей період лише при наявності спецперепусток.

Щодо засобів зв’язку, то сьогодні всі оператори мобільного зв’язку працюють у звичайному режимі. Організована робота аварійних бригад на випадок аварійних ситуацій, наразі всі оператори працюють у безперебійному режимі.

«По місту всі відділення Укрпошти дійсно декілька днів не працювали. На сьогоднішній день керівництвом підприємства прийнято рішення про відкриття поштових відділень, згідно зі скороченим графіком з 09:00 до 16:00. Наразі вся інфраструктура поштового зв’язку працює, збоїв немає, всі послуги надаються», - проінформував Сергій Сиротюк, начальник управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради.

Нагадаємо, що ДСНС Кривого Рогу продовжує працює штатному режимі.


Ссылка скопирована в буфер обмена