Пресс-релиз

Нова культура харчування: на Центральному ГЗК відкрили сучасну їдальню

Нова культура харчування: на Центральному ГЗК відкрили сучасну їдальню

Фото: Метінвест

На Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті завершили реконструкцію їдальні № 3. У капітальний ремонт будівлі, заміну комунікацій та обладнання спрямували 23,6 млн гривень. Модернізація відбулася у рамках Стратегії розвитку робочого харчування на підприємствах Групи Метінвест.

Ремонт тривав близько двох років. Наразі, їдальня найсучасніша серед подібних закладів на інших підприємствах Метінвесту. Харчувальний заклад працює у режимі фабрика-кухня і буде готувати для буфетів комбінату, які працюють навіть у найвіддаленіших куточках підприємства.

«Згідно Стратегії розвитку функції робочого харчування ми приступили до зміни інфраструктури їдалень: формуємо сучасні фабрики-кухні, які готуватимуть в єдиній якості та згідно з усіма міжнародними нормами. Наразі досвід Центрального ГЗК Метінвест поширить й на інші підприємства компанії», — розповів начальник управління соціальної інфраструктури Групи Метінвест Максим Тищенко.

В рамках ремонту замінили системи каналізації, водопостачання та електропостачання, встановили сучасну вентиляцію та систему фільтрації питної води. Для робітників кухні закупили професійне устаткування - пекарські шафи, електричні печі та сковороди, м’ясорубки, овочерізки, міксери, слайсери, стерилізатори, посудомийні машини.
Для відвідувачів закупили зручні меблі, підключили Wi-Fi. Новий обідній зал може прийняти 120 гостей одночасно.

«На ЦГЗК системно покращуємо умови праці та побуту. Щороку виконуємо капітальні ремонти будівель, оновлюємо санітарно-побутові приміщення, висаджуємо рослини та організовуємо місця для комфортного відпочинку. Ці заходи важливі задля сприятливої атмосфери в колективі. Одним з наймасштабніших проєктв стало відкриття нової їдальні. Тепер вона красива та сучасна. Надалі ми плануємо продовжити ремонти їдалень в інших цехах комбінату», — зазначив генеральний директор Центрального ГЗК Дмитро Шевчик.


Комментарии (7)

ВК

17:06, 15 февраля 2022

Ночью можно использовать как кабак:):):)

Вoдoчкa

18:49, 15 февраля 2022

КАК СУЧАСНУ***

Вoдoчкa

18:50, 15 февраля 2022

*** без мыла в *** лезет

Heraldic

18:52, 15 февраля 2022

Два года делали ремонт)))) а чего так мало??

Rom98

20:51, 15 февраля 2022

Кстати у многих европейских заведениях питания умышленно отключают Wi-FI чтобы люди во время еды общались, а не сидели в телефонах

Посторонним В

23:04, 15 февраля 2022

Вспомнился фильм "Девчата" и как там столовую переделывали) Не, ну в принципе, почему нет, всяко приятно есть в чистом светлом помещении

Лариса19

23:25, 15 февраля 2022

вот это кухня, на ней персоналу, точно тесно не будет, работала в 20 городской столовой, у нас кухонька была, в сравнении с этой

Ссылка скопирована в буфер обмена