Метінвест взяв участь у міському профорієнтаційному заході для молоді

Метінвест взяв участь у міському профорієнтаційному заході для молоді

Фото: Метінвест

З 3 по 5 лютого у Кривому Розі проходить масштабний захід з профорієнтації старшокласників - «Ярмарок професій». Компанія Метінвест представила на ньому локації Центру кар’єри тасучасного університету Метінвест-Політехніка.

Метінвест - найбільша гірничо-металургійна компанія України,яка розуміє запити сучасності й потребу у висококваліфікованих фахівцях технічних спеціальностей. Представники компанії активно долучаються до профорієнтаційної роботи з молоддю, організовують власні проєкти, які допомагають майбутнім спеціалістам досягти успіху в обраній професії. У Кривому Розі на «Ярмарку професій» компанію представили Центр кар’єри Метінвест та перший недержавний гірничо-металургійний технічний університет Метінвест Політехніка, будівництво якого триває у Маріуполі.

«В новому університеті ми віддаємо перевагу технічним спеціальностям. Ми навчатимемо нове покоління технологів, гірників, металургів, екологів та матеріалознавців. Наші студенти вивчатимуть також комп’ютерні науки та цифровий інтелект, бізнес-процеси та операційну ефективність, ділове адміністрування та урбаністику – усе, що потрібно, щоб знайти цікаву та достойну роботу у будь-якому куточку світу», — розповів Едуард Фесенко, керівник напрямку «Гірництво» університету Метінвест Політехніка.

Учні старших класів, що відвідали «Ярмарок професій», активно цікавилися перевагами навчання у новому технічному виші, серед яких – перспектива працевлаштування на підприємствах Метінвесту, проходження практики на найсучаснішому обладнанні, навчання у кваліфікованих викладачів та зарубіжних експертів, участь у грантових програмах від закордонних партнерів. А ще комфортні умови для проживання, занять спортом та відпочинку студентів.

А про стабільне та перспективне майбутнє тих, хто обере для себе навчання у профільних закладах, технікумах чи вишах Кривого Рогу, розповідали старшокласникам менеджери Центру кар’єри Метінвест.

«Студентам технічних спеціальностей ми пропонуємо проходження оплачуваної практики на підприємствах компанії Метінвест. Також ми залучаємо молодь до корпоративних заходів компанії. А надалі гарантуємо офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет та медичне страхування, програму бонусів «Мій вибір» та можливість підвищення кваліфікації за кошти компанії», — пояснила Марина Пояркова, регіональна менеджерка Центру кар’єри Метінвест.

Загалом у міському профорієнтаційному заході для молоді взяли учать понад тридцять закладів професійно-технічної, фахової та вищої освіти. Захід для молоді триватиме три дні. У суботу учнів старших класів запрошують відвідати «Ярмарок професій» разом з батьками і зробити важливий крок назустріч майбутній професії. Проходить захід у Палаці культури металургів з 11:00 до 16:30.

Комментарии (14)

ВК

18:04, 04 февраля 2022

Татарин ищет себе молодых батраков

kok

19:03, 04 февраля 2022

наивных батраков ...пусть почитают на сколько лет там руды )))) нужно думать масштабно, глобально - идти в квн а потом в президенты.

Rom98

22:19, 04 февраля 2022

Хотите чтобы вашего ребенка вся страна проклинала? Люди с мозгами найдут себе работу в любой стране

Фрося Поцелуева

15:56, 05 февраля 2022

Неправда. Мои знакомые четыре годы пытались найти работу в ,Португалии. Не получилось. В основном или стройка, или мыть посуду в ресторане.

Ирбис

18:21, 04 февраля 2022

Уже старшеклассников взялись, совсем совести нет, дайте детям повзрослеть поумнеть.

Костян4ик

21:15, 04 февраля 2022

Можно закончить вуз с красным дипломом и не найти работу по профилю или найти, но малооплачиваемую, без возможности дальнейшего роста. Вот и боятся дети сделать неправильный выбор. Вдруг они останутся не у дел.Раньше, когда родители, бабушки и дедушки старшеклассников заканчивали профессиональные учебные заведения, они точно знали, что без работы не останутся. Было распределение, и все новоиспечённые специалисты устраивались на работу по своему профилю.



Фрося Поцелуева

02:13, 05 февраля 2022

вот поэтому надо радоваться, что все еще остаются умные люди, которые понимают, что молодежь надо правильно ориентировать. А то юристов развелось... А вот профессиональных рабочих все меньше.

Костян4ик

21:10, 04 февраля 2022

выпускникам уже пора определяться с будущей профессией, ЗНО не за горами, время быстро пролетит не успеют оглянуться

Фрося Поцелуева

02:11, 05 февраля 2022

О! Тролль ожил? Давно тебя не было, убогая. Что - коронавирус хапанула или просто бухала с Нового года и не просыхала?

Фpocя13

09:23, 05 февраля 2022

Я любовнику призналась, что у меня три мужика было, а он говорит: "И у меня три..." поэтому уж ему и так, и этак давала понять, что у него шансов нет - все без толку. Пришлось перед свиданием наесться гороха..)
Как только перднула зловонием.. он улетел)

Фрося Поцелуева

15:50, 05 февраля 2022

Это местные дегенераты-тролли содрали мой ник и фотку и пытаются меня типа опустить. ***, что сказать!

Вoдoчкa

16:37, 05 февраля 2022

Фрося13 ну так ***)

Rom98

12:24, 05 февраля 2022

Жальгодами убивалось профтехобразование на уровне училищь, колледжей, а сейчас всю эту базу приходится с нуля адаптировать к условиям спроса на рынке

Фрося Пососилова

11:20, 06 февраля 2022

кар’єра в Мет *** інвесте?)) какая карьера они там что вообще *** ? карьера в канторе дамбаского уголовника) ***

Обходите эту вонючку десятой дорогой!

Ссылка скопирована в буфер обмена