Пресс-релиз

Промисловці Метінвесту забезпечують киснем більше 100 українських лікарень у боротьбі з COVID-19

Промисловці Метінвесту забезпечують киснем більше 100 українських лікарень у боротьбі з COVID-19

Фото: Метінвест

Пандемія коронавірусу вкотре набирає обертів – щоденно збільшується кількість нових випадків інфікування серед неповнолітніх українців. У Міністерстві охорони здоров'я прогнозують у лютому добову захворюваність на рівні 60 тисяч осіб. Заступник міністра охорони здоров'я Ігор Кузін припустив, що за лютий сумарно може захворіти до 1 млн українців.

Підприємства Групи Метінвест продовжують забезпечувати киснем опорні лікарні, де рятують пацієнтів із коронавірусною інфекцією. Металурги Дніпровського коксохімічного заводу, комбінатів: «Запоріжсталь», «Азовсталь» та ММКІ щодоби безкоштовно відвантажують кисень для медзакладів з ковідними відділеннями у 17 областях України. Загалом від початку кисневої кампанії у жовтні промисловці поставили близько 6 000 тонн кисню.

Нагадаємо, що допомагає компанія також із ремонтом медичних закладів та з придбанням необхідного обладнання у містах присутності промислових потужностей. За сприяння Інгулецького ГЗК у Криворізькій міській лікарні №17 відремонтували дві палати інфекційного відділення та придбали портативний рентгенологічний апарат.





Комментарии (3)

Final Cut 4,30

19:49, 24 января 2022

А бомбосховища вже приготували?

sandro1

23:34, 24 января 2022

По ряду регионов страны наблюдается стабилизация ситуации с распространением COVID-19, но в целом расслабляться нельзя

Фрося Поцелуева

01:06, 25 января 2022

Реально люди спасают жизни! И только конченные *** пишут в ответ гадости. Я желаю этим конченым *** заболеть ковидом и на своей шкуре почувствовать, как это хреново, когда нет кислорода!

Ссылка скопирована в буфер обмена