Пресс-релиз

На Центральному ГЗК оновлюють ремонтне обладнання

На Центральному ГЗК оновлюють ремонтне обладнання

Фото: Метінвест

Для проведення ремонтних робіт на Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті введено в експлуатацію вантажний візок КМАП 50-12,0. Спеціальна техніка призначення для транспортування великогабаритних деталей та устаткування до ремонтних дільниць. Наразі обладнання задіяно у ремонтах дробильної фабрики комбінату. Сума інвестицій компанії Метінвест склала 3,4 млн гривень.

Нове устаткування ремонтники використовуватимуть для транспортування дробарок, грохотів та конвеєрів. Вантажний візок - єдиний подібний механізм на підприємстві, він може підіймати та вантажити обладнання вагою до 50 тонн. Пересувається візок за допомогою лебідки та колій, які встановлені на промисловому майданчику фабрики. Для безпечного переміщення вантажів на робочій платформі встановлені залізні кільця, для його закріплення та надійні огорожі. Швидкий доступ до робочої поверхні з обох сторін забезпечують встановлені сходи.

«Нова спецтехніка дуже необхідна для спеціалістів з ремонту, оскільки забезпечуватиме швидке перевезення непрацюючих вузлів та деталей до ремонтного корпусу. У 2022 році комбінат планує завершити капітальні ремонтні роботи у корпусі сухої магнітної сепарації дробильної фабрики. Окрім відновлення будівельних конструкцій проведемо заміну сепараторів сухої магнітної сепарації, що підвищить виробничі показники підприємства», — зазначив Дмитро Дьяченко, директор з інжинірингу Центрального ГЗК.



Комментарии (7)

Marikson

10:47, 21 января 2022

Блин, что за новость? Для себя ведь сделали, чем тут гордиться? Кусок железа....

sserh

14:53, 21 января 2022

если куски железа оставить и не трогать, то никакого в них смысла не будет, а если отремонтировать, модернизировать вот это другое дело

FAT ROGER

11:29, 21 января 2022

Скыбыпомойка в своем репертуаре.. интересы олигархата с криминальным криворожским ***, Вилкулоидом и криминальным авторитетом Ур(д)одом.

Костян4ик

21:42, 21 января 2022

проходите мимо товарищ бот, не нравится новость, читайте те которые вам по душе, в чем смысл ваших го**высеров?

Irina Kovalchuk

13:18, 21 января 2022

Хорошо, когда находят возможность обновлять все, особенно в условиях кризиса.

Юлия Викторовна

21:44, 21 января 2022

и на Южном комбинате, ремонты идут полным ходом, только в понедельник разговаривала с подругой которая там работает

Фрося Поцелуева

00:26, 22 января 2022

Когда предприятие регулярно сообщает о всех новостях, которые происходят на нем, то это уже круто.

Ссылка скопирована в буфер обмена