Пресс-релиз

На підприємствах Метінвесту вакциновано 74% співробітників

На підприємствах Метінвесту вакциновано 74% співробітників

Фото: Метінвест

Метінвест не збавляє темпів вакцинації своїх робітників. На всіх підприємствах компанії організовані пункти щеплення. На даний час понад 73 000 співробітників отримали препарат від коронавірусу.

Метінвест входить до числа компаній з найвищим відсотком вакцинування своїх працівників. Загалом імунітет до COVID-19 з урахуванням вакцинованих і тих, хто перехворів, мають 88% співробітників.

Серед підприємств компанії є й такі, де мінімум одну дозу вакцини отримав увесь персонал. На криворізьких підприємствах Групи лідерами з вакцинації є Криворізький ремонтно-механічний завод (83%) та Північний ГЗК (83%).

«Турбота про здоров’я наших робітників та членів їхніх родин є пріоритетом соціальної програми компанії. Окрім вакцинації від початку пандемії на усіх підприємствах уведені і діють протиепідемічні заходи із запобігання розповсюдження коронавірусу. Метінвест постійно забезпечує своїх працівників масками та респіраторами, антисептиками та засобами для дезінфекції приміщень і транспорту. Все це дозволяє значно знизити рівень захворюваності у наших колективах», — розповів Андрій Щербак, директор з персоналу та соціальних питань Північного ГЗК.

Усього на криворізьких підприємствах щепилося 19,4 тис співробітників. В компанії закликають усіх співробітників свідомо ставитися до власного здоров'я, здоров'я колег і близьких. У якості заохочення у 2021 році вакциновані робітники отримали три додаткових дні до щорічної оплачуваної відпустки, адже вони захистили себе й наблизили формування колективного імунітету.




Комментарии (7)

sserh

19:53, 19 января 2022

если бы еще у нас в стране еще все понимали важность вакцинации, а не верили в ерунду про чипы и другие истории...

Костян4ик

21:19, 19 января 2022

компании мотивируют своих сотрудников, в государственных структурах ни о какой мотивации речи нет, вот и кол-во вакцинированных на порядок меньше

slim

13:02, 20 января 2022

мотивируют увольнением, что там, что там

Костян4ик

22:09, 20 января 2022

поменьше слушайте сплетни, никто никого не увольняет... а касательно мотивации я имел ввиду дополнительные дни к отпуску, у нас в КП, такого нет(

mandarinka312

21:59, 19 января 2022

Ого, 88% это действительно очень много, учитывая, что по всей стране всего 32,5% вакцинировались.

Фрося Поцелуева

01:01, 20 января 2022

И без очередей. Сейчас снова кинулись все вакцинироваться, в клиниках толпы и не везде есть вакцины. А тут пришел, спокойно укололся и пошел домой.

Дед Чудодей

11:59, 20 января 2022

Кожному вакциновано у метінвестівцю платять 5000 грн. А комунальникам наприклад, нічого не платять і вимагають 100 відсотків бо з 31 січня будуть відсторонювати від роботи. Люди за ради можливості працювати за мінімалку ідуть на смерть.

Ссылка скопирована в буфер обмена