Пресс-релиз

Подарунки до Дня святого Миколая від Інгулецького ГЗК

Подарунки до Дня святого Миколая від Інгулецького ГЗК

Фото: Метінвест

Подарунки до Дня святого Миколая від Інгулецького ГЗК
До новорічних свят волонтери з Інгулецького ГЗК організували веселі розваги для дітей з родин учасників АТО та вихованців школи «Перлина». Усі вони отримали пакунки з солодощами від Метінвесту.

Казкова вистава, танці під ялинкою, спілкування з добрим святим і солодкі подарунки. У Палаці культури «Інгулець» діти учасників АТО разом зі своїми батьками весело відзначили свято Миколая. Добру традицію піклування про родини воїнів АТО цього року започаткував Інгулецький ГЗК.

«Восени до Дня захисника і захисниці ми подарували дітям наших воїнів шкільні набори і влаштували сімейний кіносеанс. Тепер вирішили зібратися разом перед Новим роком, щоб побажати усім родинного щастя і миру та порадувати малечу. Такі зустрічі — гарний привід висловити подяку воїнам за мужність та надану можливість спокійно жити і працювати», — сказав генеральний директор Інгулецького ГЗК Олександр Герасимчук.

Новорічні побажання і подарунок з сюрпризом на додачу – Олександр Герасимчук особисто привітав кожну дитину, яка прийшла на свято. Це хлопчики і дівчатка, родини яких мешкають на Інгульці, в Карпівській та Широківській громадах. Пакунки від Метінвесту малеча відкривала прямо під ялинкою. У них цукерки, іграшки та розмальовки – усе, щоб смачно, красиво і цікаво зустріти Новий рік.

Окрім нової волонтерської акції Інгулецький комбінат не забув і про давню традицію привітання з Миколаєм вихованців школи «Перлина». Там теж відбулася святкова вистава і зустріч з маленькими друзями.

А вже наприкінці тижня свої подарунки і порцію новорічного дива отримають діти працівників ІнГЗК. З 25 до 28 грудня їх чекатимуть у Палаці культури «Інгулець» на новорічну казку.


Комментарии (4)

sserh

20:50, 20 декабря 2021

подарки деткам это круто, хорошо когда про них помнят, когда про них не забывают это самый главный праздник, ведь они искренне радуются

Костян4ик

21:12, 20 декабря 2021

праздники еще только начинаются, впереди много поводов подарить как малышам, так и взрослым сказку

mandarinka312

23:00, 20 декабря 2021

Какие ж детки хорошие. Надо обязательно, чтоб дети верили в сказку, чувствовали атмосферу праздника и получали подарки.

Фрося Поцелуева

02:08, 21 декабря 2021

Вот спасибки! Деткам подарили радость! А еще бы и на Новый год! Я помню раньше - даже поход на спектакль новогодний был для меня событием!

Ссылка скопирована в буфер обмена