Пресс-релиз

Понад сотні зірок короткого метра спалахнули до дня народження Північного ГЗК

Понад сотні зірок короткого метра спалахнули до дня народження Північного ГЗК

Фото: Метінвест

За ініціативи профспілкового комітету на Північному гірничо-збагачувальному комбінаті Метінвесту стартував новий творчий проєкт «Кіно з зірками». До нового жанру долучились 13 творчих команд з 14 цехів підприємства.

Проєкт «Кіно з зірками» - це сучасний формат традиційного огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Мій комбінат – моя родина», який понад 20 років поспіль проходив на сцені палацу культури «Північний». Цього року працівники проявили свій талант у акторському амплуа.

«Змінюється світ і змінюємося ми. Але незмінними залишаються традиції Північного ГЗК. В умовах виробництва складно зібрати колектив на репетиції. Зіграла свою роль і пандемія. Тому і виникла ідея «Кіно з зірками». Кожен робочий колектив має свій яскравий творчий осередок. На нього і розрахований новий кінопроєкт, який передбачає зйомку відомого фільму на новий лад. «Кіно з зірками» не лише розвиваючий, а й навчальний проєкт. Ми дали змогу нашим людям побачити, як знімається справжнє кіно, пройти увесь шлях від створення сценарію до роботи в кадрі», — розповіла голова ПО ПМГУ ПівнГЗК Наталія Шамрицька.

Взявши за основу сюжет класичного фільму, північани говорили про улюблене підприємство, висловлювали позитивне ставлення до обраної професії та колективу. Реалізувати задуми допомогла авторсько-режисерська група Дмитра Харламова, колишнього працівника Першотравневого кар’єру комбінату, капітана команди «Генерали RK». Разом зі сценаристами не тілько прописували сюжети короткометражних фільмів, а й створювали яскраві образи та сцени.

«Такого формату конкурсу-огляду ще не було! Це абсолютно нові емоції. Зазвичай обмежувалися танцями і піснями. У «Кіно з зірками» міг взяти участь кожен, хто хотів продемонструвати свої акторські здібності. Головне - бажання та харизма. Під час жеребкування нам випала комедія «Кавказька бранка». Ми вдало підібрали акторів. І у нас все вийшло!», — підкреслив інженер з технічної діагностики цеху сервісного обслуговування Вадим Черьомушкін.

Прем'єрний показ фільмів зібрав 108 зірок Північного ГЗК. Кожна творча група отримала номінацію в проєкті. За результатами голосів учасників «Кіно з зірками» гран-прі дісталося працівникам цеху виробництва обкотишів №2 за фільм «Любов та обкотиші». Нагородою для всіх творчих колективів стане туристична поїздка вихідного дня на кіношний лад.

Комментарии (13)

Ирбис

14:35, 02 декабря 2021

«Любов та обкотиші».
Звучит интригующе)

Ирбис

14:39, 02 декабря 2021

На каком ресурсе выложили видео ??

Final Cut 4,30

14:42, 02 декабря 2021

В кинотеатре им. Ленина))

kok

15:29, 02 декабря 2021

А сюжет по какому фильму ??? С Фреди Крюгером ? Расчлененка там есть??? Горящие Белазы??? Падающая крыша ???

Костян4ик

22:53, 02 декабря 2021

Минутчку! М-мин-нут-точку! Будьте добры, п-помедленнее! Я з-записую… вы статью внимательно прочитали? Я привел цитату с фильма

керосин

16:31, 02 декабря 2021

Тупые , набрыдшие рожи с местечковых кевеенов будут развлекать ахметовских рабов за их же деньги, прелестная инициатива

sserh

19:28, 02 декабря 2021

считаете чужие деньги? и как стали жить от этого лучше или мол вы самый умный и все понимаете))

sserh

19:28, 02 декабря 2021

большие молодцы, это круто видеть молодых людей которые не только работают, а и могут показать свои другие таланты супер

Костян4ик

22:49, 02 декабря 2021

хороший пример всем тем, кто говорит, что он ничего не успевает в жизни, а может просто лень преобладает?

WMW

00:13, 03 декабря 2021

скоро сепара-инвестора пропросят на выход

mandarinka312

00:36, 03 декабря 2021

Бу бу бу, а девчонки красивые) Почему бы и не принимать участие в конкурсах, если позволяет время и желание?

tbb

17:56, 03 декабря 2021

в постели любые *** ***ринок одинаковы.

tbb

17:57, 03 декабря 2021

в постели любые *** м а н д а р и н о к одинаковы.

Ссылка скопирована в буфер обмена