Добрі діла бережуть антитіла: у Кривому Розі стартує благодійна акція «Пакет добра»

Добрі діла бережуть антитіла: у Кривому Розі стартує благодійна акція «Пакет добра»

Фото: Первый Криворожский

Зробити криворізьким дітям-сиротам сюрприз, долучившись до акції «Пакет добра», вже зараз можуть усі бажаючі. Волонтери планують цьогоріч зібрати 560 пакунків. Саме стільки дітей в місцевих інтернат потребують уваги дорослих.

У Кривому Розі шостий рік поспіль волонтери проводять акцію — мешканки та мешканці міста дарують дітям-сиротам те, що їм дійсно потрібно.
Що треба зробити, щоб долучитися до акції «Пакунок добра»:

1. Зателефонуйте 0980330328 або напишіть волонтерам. Потім оберіть ім'я дитини зі списку, який готують волонтери. Це буде дівчинка або хлопчик із кількох вікових категорій: 3–6, 7–10, 11–14 чи 15–18 років.
Телефон працювати із 15 грудня по 7 січня

2. Оберіть зі списку речі для подарунку й купіть саме їх. Зверніть увагу, що в кожному Пакеті має бути 6–8 предметів загальною вартістю 300-350 гривень. Ініціатори акції ретельно добирали списки речей, які стовідсотково порадують дітей і будуть їм корисними за їхнього теперішнього життя. Також врахуйте, що розмір фірмових пакетів 26*12*40 см. Тож усе, що ви принесете, має вміститись саме у такий пакет.

3. Напишіть привітання (можна на простому папірці, а можна і на святковій листівці), знайдіть для конкретної дитини, ім'я якої вам буде відомо, слова підтримки і тепла.

4. Привезіть зібрані подарунки до 7 січня в Культурно-громадський центр ШELTER+ з 15:00 до 20:00 (вулиця Армавірська, 28, район 44-го кварталу).

Волонтери перевірять дотримання умов акції (це пов'язане і з правилами закладів, і з бажанням зробити все якнайкраще). Там ви отримаєте спеціальний крафтовий пакет, складете у нього свої речі, листівку і заповніть інформацію на спеціальній наліпці.

На Різдво наші друзі із волонтерської платформи «Компас» передадуть усі подарунки дітям, які не мають затишного родинного свята.

Редакція «Першого Криворізького» заздалегідь вдячна тим, хто цьогоріч стане Сантою, Святим Миколаєм, феєю чи ельфом для криворізької малечі!

Дивіться фоторепортаж, який ми підготували на одній із минулорічних церемоній вручення Пакетів Добра

Ссылка скопирована в буфер обмена