Пресс-релиз

Північний ГЗК покращує побутові умови в цехах

Північний ГЗК покращує побутові умови в цехах

Фото: Метінвест

В Ганнівському кар'єрі Північного ГЗК відновили нарядну першої дільниці. Це початок масштабної програми по реконструкції адміністративно-побутового комплексу цеху. На капітальний ремонт приміщень компанія Метінвест спрямує 13,5 млн гривень.

Комфортні умови створили для 70 співробітників – машиністів екскаваторів та помічників, які отримують в адміністративно-побутовому комплексі наряди та допуски до роботи. Під час капітального ремонту замінили електропроводку, систему опалення, зробили нове водовідведення, встановили пластикові труби. У нарядній виконали оздоблення стін, стелі та підлоги. Встановили енергозберігаючі світильники та кондиціонер.

Наразі тривають роботи по відновленню нарядної бурової дільниці. Загалом в адміністративно-побутовому комплексі планують відремонтувати шість нарядних, чоловічу баню, фасад та сходові марші.

«Ми створюємо комфортні умови для співробітників усіх цехів Північного ГЗК. Для покращення побуту придбали сучасну техніку, меблі, блок-модулі. Виконуємо ремонти санітарних приміщень та кабінетів. Важливо, щоб працівники підприємства відчували турботу – це об’єднує колектив, мотивує до реалізації спільної мети», — підкреслив директор з персоналу та соціальних питань Північного ГЗК Андрій Щербак.

Нагадаємо, в минулому році на Північному ГЗК завершили реконструкцію триповерхового адміністративно-побутового комплексу станції «Розкривна», загальною площею 700 м2. Для залізничників Ганнівського кар'єру відновили санітарно-побутовий комплекс, холи, кабінети. Виконали капітальний ремонт покрівлі, оздоблення фасаду будівлі.






Комментарии (6)

Final Cut 4,30

13:40, 24 ноября 2021

Одна и та же тухта каждый день...

sandro1

22:28, 24 ноября 2021

а вы только завяжитесь с ремонтом, на несколько лет погрузните, а тут масштабы поболее)

sserh

15:34, 24 ноября 2021

уютно, чисто и красиво, так и должно быть, мне пару дней назад как раз хвастались ребята с предприятия, хорошая новость

olgarozova

17:06, 24 ноября 2021

правильно, не работать же работягам, как в хлеву

kok

17:45, 24 ноября 2021

та ясень пень... а еще давайте списки поснимаем - воздух чисто альпийский

Посторонним В

19:30, 24 ноября 2021

Я думаю, что фасад рабочим, в принципе, не так-то и важен, а вот душевые и раздевалки да.

Ссылка скопирована в буфер обмена