Пресс-релиз

Центральний ГЗК придбав сучасну дорожню техніку

Центральний ГЗК придбав сучасну дорожню техніку

Фото: Метінвест

На ЦГЗК розпочав роботу новий уніфікований автомобіль МАЗ, який використовують для прибирання снігу взимку та поливу вулиць влітку. Інвестиції компанії Метінвест у спецтехніку становлять 2,7 млн гривень.

Автомобіль оснащений десятикубовим розподільником для сипучих реагентів та ківшем шириною 2,5 метри, що близько до ширини однієї дорожньої смуги. Взимку МАЗ будуть застосовувати для боротьбі з ожеледицею та снігом на технологічних і міських дорогах. Влітку устаткування замінять на цистерну місткістю 12-ть кубометрів для поливу доріг.

Вантажівка має сучасний двигун потужністю 227 кінських сил, який відповідає екологічним стандартам Євро-5. Спецтехніка обладнана механічною дев’ятиступеневою коробкою передач. Автоматизована система управління дозволяє водієві перемикати режими роботи не відволікаючись від керування транспортним засобом. Кабіна авто обладнана системою опалення та зручним пневмосидінням. Встановлені широкоформатні дзеркала збільшують зону оглядовості. Для безпечного руху на дорозі та промислових майданчиках встановлені проблискові маячки.

Нагадаємо, що до 60-річчя Центрального гірничо-збагачувального комбінату компанія Метінвест придбала сучасний автобус Otokar Territo U для перевезення робочих.




Комментарии (7)

Patriot kr

10:39, 24 ноября 2021

МАЗ. Придбано у самопроголошеного диктатора.

sserh

12:59, 24 ноября 2021

вы только сейчас об этом узнали,за все время правления это не было понятно??)))

Ирбис

11:28, 24 ноября 2021

Не надо путать новую и современную, это разные вещи.

skoch

19:32, 24 ноября 2021

Так а шо надо было покупать? Марсоходы?)) Всё равно, так или иначе, но модели не середины прошлого века, значит, современные

sserh

12:58, 24 ноября 2021

предприятие к земе готово, а вот как городские власти)) но я думаю очень скоро мы все увидим))

olgarozova

17:05, 24 ноября 2021

правильно что обновили, ато снег как всегда придет нежданно))))))

skoch

19:33, 24 ноября 2021

Там у нас того снега - 20 см в году, но выпадают почему-то всегда за одну ночь. Техники не напасёшься. Хорошо, что оно на лето переделывается.

Ссылка скопирована в буфер обмена