Пресс-релиз

Центральний ГЗК оновив обладнання на фабриці огрудкування

Центральний ГЗК оновив обладнання на фабриці огрудкування

Фото: Метінвест

На фабриці огрудкування Центрального гірничо-збагачувального комбінату здійснили заміну устаткування на випалювальній машині ОК-324. На ремонтні роботи компанія Метінвест спрямувала близько 22 млн гривень.

Випалювальна машина ОК-324 задіяна у термічній обробці обкотишів. Для підтримання процесу випалювання у належному стані на устаткуванні оновили 100 т вогнетривкої кладки. Щоб підвищити енергоефективність на дільниці випалювання встановили нові двигуни на димососах та оновили газоходи. Такі заходи дозволять ефективніше забезпечувати процеси сушки, випалу та охолодження продукції.

На устаткуванні класифікації обкотишів встановили нові ролики виробництва компанії Metal7. Також на фабриці здійснили заміну більше 1400 кв м конвеєрної стрічки.

«Ремонти та модернізація фабрик – значущі проєкти для стабільної роботи Центрального ГЗК. На комбінаті була проведена масштабна модернізація збагачувальної фабрики. Це дозволило нам виготовляти концентрат з вмістом заліза 70,0-70,5 % в промислових масштабах. Такі показники концентрату дали змогу ЦГЗК першим в Україні освоїти виготовлення обкотишів за технологією DRІ – прямого відновлення заліза. Продукція високо цінується металургами країн Європи та світу», — зазначив генеральний директор ЦГЗК Дмитро Шевчик.





Комментарии (6)

Ирбис

16:09, 19 ноября 2021

Представляю сколько она газа берет, и они явно не по штуке баксов его покупают.

Костян4ик

21:21, 19 ноября 2021

Тарифы на газ для небытовых потребителей (промышленных предприятий) отличаются от тарифов на газ для населения. При этом поставщики газа дифференцируют свои цены, устанавливая разную стоимость газа при условии предоплаты, либо при оплате по факту потребления.

sserh

19:04, 19 ноября 2021

обновили и хорошо, современная техника гораздо лучше старой и работать с ней проще

olgarozova

19:13, 19 ноября 2021

ремонт нужен, поскольку от этого зависит жизнь людей

Костян4ик

21:31, 19 ноября 2021

Модернизация промышленного оборудования – это спасательный круг не только для владельца завода, но и экономики в целом. Инжиниринговые услуги в Москве. Наладка и демонтаж оборудования. Синтез ТМК
Узнать стоимость
Бесплатная консультация
Модернизация промышленного оборудования – это спасательный круг не только для владельца завода, но и экономики в целом. Современная экономика не способна функционировать без промышленности, т.к. это одна из основных ветвей прибыли и развития технологий

Фрося Поцелуева

15:36, 20 ноября 2021

На фоне того, что в стране постоянно закрываются предприятия, радует, что не просто развиваются, но еще и думают о ремонте и модернизации.

Ссылка скопирована в буфер обмена