Навантаження на систему охорони здоров'я може зменшитись вже на наступному тижні, — фахівці КШЕ

Навантаження на систему охорони здоров'я може зменшитись вже на наступному тижні, — фахівці КШЕ

Фото: Первый Криворожский

Фахівці Київської школи економіки прогнозують, що на наступному тижні навантаження на систему охорони здоров'я може зменшитись вже на наступному тижні, а зараз Україна на піковому рівні захворюваності на COVID-19.

Про це під час онлайн-брифінгу сьогодні, 9 листопада, повідомив Юрій Ганиченко, керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки, говорить, що на наступному тижні навантаження на систему охорони здоров'я може зменшитись. Це стане можливим, коли кількість виписок пацієнтів із коронавірусом із лікарень і кількість госпіталізованих людей на добу зрівняються.

Зараз розрив між госпіталізаціями і виписками скоротився і складає 6%... Ще на минулому тижні він сягав майже 50%. Можливо, протягом тижня ці цифри зрівняються, говорить експерт.

Міський протиепідемічний штаб повідомляє, що при нормі 80% у Кривому Розі 98,75% ліжок в медзакладах, які приймають хворих на COVID-19, забезпечені киснем (концентраторами та централізовано). У місті нині 1760 ліжок для пацієнтів з коронавірусною інфекцією, з них 1738 забезпечені киснем. Вчора завантаженість ліжок складала 89,4%.

Нагадаємо, за останній тиждень у Кривому Розі померли більше 100 людей із COVID-19


Комментарии (2)

Final Cut 4,30

14:30, 09 ноября 2021

Ну да, Рождество наближаеться, треба ж якось отгуляты))

Крыворігці

21:01, 09 ноября 2021

Фахівныкыни). Як то *** на охорони здоров'я

Ссылка скопирована в буфер обмена