У місті концентрації ДТП криворіжці просять встановити світлофор, — петиція

У місті концентрації ДТП криворіжці просять встановити світлофор, — петиція

Фото: Наталя Крупа

У Кривому Розі місцева мешканка зареєструвала петицію до депутатів міської ради, в тексті якої просить встановити світлофор на перехресті вулиці Електрозаводська та 5-й Зарічний, що є в'їздом та виїздом з об'їздної дороги Р74.
Петицію зареєстровано на сайті виконкому Криворізької міськради.

Авторка петиції Наталя Крупа, пише: «На даному перехресті декілька разів на місяць трапляються масштабні аварії за участю 2-3 автомобівлів і майже щоранку дрібні, оскільки дане перехрестя є ще й місцем розвороту троллейбусів. Оглядовість через дерева, кущі, інші насадження та стовпи поблизу дороги, дуже обмежена. Проте, рух на даному перехресті залишається нерегульованим. Виникає необхідність забезпечити належний рівень безпеки мешканців та гостей нашого міста».

Криворіжці не в перше звертаються до депутатів та місцевої влади щодо встановлення світлофорів на проблемних ділянках в місті.

Нагадаємо, у 2019 році в серпні та листопаді, криворіжці просили встановити світлофон на проспекті 200-річчя Кривого Рогу та по вулиці Соборності.

«Пропоную встановити світлофор та додаткові знаки дорожнього руху, які вказують водію про небезпеку даної ділянки. Вважаю, що дана тема є актуальна для розгляду громадян та Криворізької міської ради. Раціональним вирішенням даного питання буде встановлення світлофора на перехресті вулиці Електрозаводська, поблизу мосту, що проходить над об'їздною дорогою», — каже авторка петиції.

Зазначимо, що станом на 14:00 годину 5 листопада петиція набрала 126 голосів криворіжців з 1000 потрібних для того, щоб її розглянули депутати Криворізької міськради.

Підтримати петицію можна тут.




Комментарии (2)

С душою

18:05, 05 ноября 2021

Нужная петиция. Давно там нужен светофор.

Луис Корвалан

18:13, 05 ноября 2021

вечером очередь от перекрестка до скоростного

Ссылка скопирована в буфер обмена