Ціни на період опалювального сезону обіцяють залишити стабільними, — Прем'єр міністр

Ціни на період опалювального сезону обіцяють залишити стабільними, — Прем'єр міністр

Фото: Первый Криворожский

Вчора, 3 листопада, під час чергового засідання Уряду Денис Шмигаль зауважив, що тарифи для населення в цьому опалювальному сезоні залишаться стабільними.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Уряду.

Денис Шмигаль говорить, що у світі спостерігається енергетична криза. Зокрема, ціни на газ в Європі на історичному максимумі, а ціни на вугілля зросли щонайменше втричі, порівняно з минулим роком.

За словами Шмигаля, уряд підготував декілька різних сценаріїв, які дозволять спокійно пройти опалювальний сезон.

Глава Уряду також відзначив, що Кабінет Міністрів разом із народними депутатами збільшив розмір програми субсидій на 12 мільярдів гривень та водночас збільшив розмір субсидій для громадян.

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження на ринку природного газу обліку та розрахунків за обсягом газу в одиницях енергії» передбачає: що у платіжках за послугу постачання теплової енергії буде додатково вказуватись спожитий обсяг теплової енергії у перерахунку на кіловат-години.

Це сприятиме підвищенню енергоефективності у побутовій сфері за рахунок того, що споживач матиме змогу порівнювати спожиті обсяги газу в одиницях енергії з іншими видами енергії і управляти власним споживанням.

Читайте також: Криворіжці, увага: в ніч на 7 листопада кілька годин не працюватиме «Приват 24» і банкомати

Комментарии (3)

Final Cut 4,30

16:08, 04 ноября 2021

Шмаркаль о нариди думае круглосуточно. Атэць нации))

злой пенсионер

16:15, 04 ноября 2021

Ага,мы вас не больно зарежем.

1 кривой

22:19, 04 ноября 2021

"Россия останавливает поставки энергетического угля на Украину. Такой уголь завозила компания ДТЭК (Луганская ТЭС, Криворожская ТЭС), "Донбассэнерго" (Славянская ТЭС) и компания "Технова" (Дарницкая, Сумская и Черниговская ТЭЦ)", - написал Герус в Telegram-канале, заявив, что это "похоже на энергетическую войну". По его информации, поставки прекратятся с 1 ноября.
По Байрахтарили ? Где мозги у этих СЛУГ?

Ссылка скопирована в буфер обмена