Пресс-релиз

На підприємствах компанії Метінвест проводять третій етап вакцінації

На підприємствах компанії Метінвест проводять третій етап вакцінації

Фото: Метінвест

В компанії триває третій етап добровільної безкоштовної вакцінації співробітників та їхніх родичів в рамках державної програми імунізації населення.

В Україні швидкими темпами росте захворюваність на СOVID-19. Щоденно медики фіксують від 10 до 22,5 тисяч нових випадків інфікування. Єдиним ефективним засобом захисту життя і здоров’я від небезпечної хвороби фахівці вважають щеплення двома дозами вакцини. За даними Міністерства охорони здоров’я України, серед захворілих на коронавірус лише 5% вакцинованих. 98% госпіталізованих з тяжкими ускладненнями не проходили щеплення.

На підприємствах компанії Метінвест нині триває третій етап вакцинації. На 28 жовтня заплановане щеплення другою дозою вакцини співробітників та їх рідних, які зробили перше щеплення 6 жовтня. Також цього дня отримати першу дозу вакцини Comirnaty/Pfizer-BioNTech зможуть усі, хто ще не захистився від СOVID-19.
В посиленому режимі на підприємствах компанії продовжують виконувати протиепідемічні заходи. Від початку пандемії усіх співробітників стабільно забезпечують масками, респіраторами і антисептиками, проводять передзмінний температурний скринінг. У приміщеннях і автотранспорті виконують обробку поверхонь розчинами дезінфікуючих засобів.

Запаси засобів захисту на криворізьких підприємствах компанії Метінвест на 21 жовтня становлять:


Комментарии (6)

држ

18:31, 21 октября 2021

Укро-НЭДОправительство зеленых *** на страхах, запретах, *** и запугивании ковидной *** - строят тоталитарно-мусарскую резервацию заселенную облысевшими ковидно-вакцинированными *** .

Дед Чудодей

21:22, 21 октября 2021

Від вакцини облисіння навіть у жінок

Костян4ик

21:32, 21 октября 2021

ну зачем все эти несуразные страшилки по поводу вакцинации? Вакцинировался сам, вся семья, друзья и многие знакомые привиты, никаких побочек не было

Костян4ик

21:36, 21 октября 2021

Побольше разъяснений о вакцинации нужно проводить, т.к. на улицах среди людей столько мифов ходит о вакцинах, да и такие несуразные, а самое страшное, что народ верит в них, больше чем специалистам

мусульманка

22:14, 21 октября 2021

..облисіння, жесть! А ипацца зеленые *** не запретят?)

Дима7965

00:22, 22 октября 2021

*** кривому рогу

Ссылка скопирована в буфер обмена