Пресс-релиз

«Ветеранська пісня-2021»: за підтримки компанії Метінвест пройшов Другий регіональний відбірковий огляд колективів

«Ветеранська пісня-2021»: за підтримки компанії Метінвест пройшов Другий регіональний відбірковий огляд колективів

Фото: Метінвест

У палаці культури «Центральний» провели Другий регіональний відбірковий огляд колективів та індивідуальних виконавців ветеранських організацій та промислових підприємств міста - фестиваль вокального мистецтва «Ветеранська пісня-2021». Творчий захід підтримала компанія Метінвест. У фестивалі взяли участь більше 100 співаків та колективів.

«Метінвест системно підтримує ветеранів, традиція надавати допомогу колишнім працівникам підприємств зародилася в компанії майже 10 років тому. Представники молодіжних організацій підприємств допомагають літнім людям вирішувати побутові питання, під час карантину доставляють продуктові набори, відвідують їх в ювілеї та свята. Заради ветеранів організовують зустрічі та тематичні вечори. Ми раді, що фестиваль пісні також знайшов відгук серед ветеранської спільноти», - зазначив Михайло Цуркан, директор департаменту із взаємодії з громадськими організаціями компанії Метінвест.

На сьогодні у компанії Метінвест налічується 64 тисячі ветеранів. Компанія активно співпрацює із більше, ніж двома десятками ветеранських організацій. Відбіркові етапи учасників проходять у всіх містах, де працюють підприємства компанії Метінвест, а саме у Кривому Розі, Запоріжжі, Маріуполі, Авдіївці та Кам’янському. У кожному місті у відборах беруть участь не менше 25 колективів та щонайменше 100 вокалістів. Члени журі оцінюють вокальні дані, вміння триматися на сцені, якість фонограми та артистизм.

«Дуже дякую фестивалю «Ветеранська пісня-2021». Я тут побачила стільки своїх друзів з усіх комбінатів. 33 роки я пропрацювала на Центральному ГЗК, а з 2012 року перебуваю на заслуженому відпочинку. Я - художня керівниця вокального колективу української пісні «Черемшина» ради ветеранів ЦГЗК. Пісня, звичайно, єднає нас і не дає змоги сидіти та чекати старості», - розповіла Варвара Вільченко, ветеранка праці Центрального ГЗК.

Вже у жовтні в палаці культури «Північний» у Тернівському районі відбудеться фінальний гала-концерт. За звання кращих виконавців ветеранської пісні змагатимуться колективи та виконавці, які успішно пройшли відбіркові етапи у своїх містах.

Комментарии (9)

Белла

15:45, 22 сентября 2021

Наверное многие не из за песен туда идут ,а встретить старых товарищей,пообщаться,как встреча выпускников)

керосин

15:48, 22 сентября 2021

В стране полный трындец , а эти поют и пляшут ...

Лариса19

21:41, 22 сентября 2021

может вам вспомнить ваши пляски на Майданах, с каждым новым "трындец" нарастал с новой силой.... на стариков переложить ответственность, здесь не получится

Посторонним В

00:22, 23 сентября 2021

А шо по твоему пенсионеры должны делать, чтоб в стране прекратить трындец? Пусть поют, можно подумать, что лично тебя это как-то ущимляет

зайцы..

16:05, 22 сентября 2021

Закат солнца вручную ***ахметТрестом...

ИнжЫнЭр

16:44, 22 сентября 2021

Хренотень полная. Делать больше нечего? Плясать да помогать кэш отмывать?

Лариса19

21:37, 22 сентября 2021

когда выйдите на пенсию, возможно тогда поймете, как дорого стоит внимание и общение

Лариса19

21:34, 22 сентября 2021

Ежегодно вожу свою бабулю на концерт, после него у бабушки еще долго сохраняются эмоции от общения с друзьями, бывшими коллегами

Посторонним В

00:21, 23 сентября 2021

Пацаны, а чо ноете? Разве не отлично, что у людей постарше есть интересы, увлечения в которые они вкладываются и преуспевают? Хз, реально круто.

Ссылка скопирована в буфер обмена