Пресс-релиз

Молодь ІнГЗК влаштувала свято для вихованців «Перлини»

Молодь ІнГЗК влаштувала свято для вихованців «Перлини»

Фото: Метінвест

Початок нового навчального року у Криворізькій спеціалізованій школі “Перлина” відсвяткували «Великою перервою». Свято з такою назвою організував молодіжний комітет Інгулецького ГЗК. Усі вихованці школи отримали шкільні набори від Метінвесту.

Яскравий старт нового учбового року допомагає успішному навчанню. Молоді працівники ІнГЗК вирішили надихнути вихованців «Перлини» на успіхи в освоєнні шкільної науки у цікавий спосіб. Вони влаштували для малечі «Велику перерву». Замість звичних наздоганялок у коридорі та смикання дівчаток за косички - з десяток різних локацій із квестами, пазлами, руханками та інтелектуальними іграми. Місцем перепочинку обрали просторе шкільне подвір’я. Класи перетворили на команди, капітанство взяли на себе представники молодіжки комбінату.

Сонячна погода, веселі розваги на свіжому повітрі, кумедні аніматори і запальна музика у купі створили усім учасникам свята гарний настрій. Дітвора складала велетенські пазли, грала у вуличний дартс, ганяла м’яча, танцювала у костюмах-мішках, долала перешкоди на дерев’яних полінцях та бавилася з мильними кульками.
Охочі займалися у майстер-класах з декоративного ліплення та малювали стінгазету.

«Наші вихованці завжди дуже чекають молодь Інгулецького комбінату на гостину. Вони вже знають, що день буде неймовірним і повним сюрпризів. Діти раді і спілкуванню, і подарункам. Наша дружба триває вже дуже давно і вона щира»,- сказала заступниця директора з виховної роботи Олена Бикова.

Окрім гарного настрою та позитивних емоцій молоді активісти передали дітворі подарунки від Метінвесту – шкільні набори для навчання і творчості. Розповіли, що невдовзі приїдуть у гості ще не раз. Вже тепер планують спортивні змагання, готують гостинці на Миколая та новорічні виставу.


Комментарии (1)

Юлия Викторовна

21:11, 20 сентября 2021

а ведь подвижные игры на воздухе, это не только настроение и улыбки детей, так же они способствуют укреплению здоровья, формированию основных видов сенсомоторных координаций, пространственной ориентации, произвольной регуляции

Ссылка скопирована в буфер обмена