Пресс-релиз

На підприємствах Метінвесту є робота для залізничників

На підприємствах Метінвесту є робота для залізничників

Фото: Метінвест

Криворізькі підприємства компанії Метінвест запрошують на роботу фахівців залізничної служби.

У Центрі кар’єри Метінвест (ЦКМ) допоможуть з працевлаштуванням.

Стабільний дохід і впевненість у завтрашньому дні важливі для кожної людини. Все це пропонує надійний роботодавець – Метінвест. Це велика міжнародна компанія, яка об’єднує видобувні й металургійні підприємства в Україні, Європі та США. Залізорудна сировина і металопродукція, яку виробляють підприємства групи, продається на чотирьох континентах світу. Транспортування її замовникам здійснюється морем та залізничними коліями.

На криворізьких підприємствах компанії за відвантаження готової продукції відповідають залізничні служби. Натепер у колективах залізничників є відкриті вакансії:

Машиніст тепловоза
Обов’язки: здійснювати управління тепловозом. Готувати тепловоз до поїздки.

Помічник машиніста тепловоза
Обовязки: допомагати машиністу вести тепловоз, брати участь у контрольно-технічному огляді тепловозу, готувати його до руху. Помічник має стежити за технічним станом вузлів і агрегатів тепловозу, контролювати стан приборів під час маневрів, здійснювати змазку, екіпіровку, технічний огляд і ремонт тепловоза.

Черговий по залізничній станції
Обов’язки: управляти рухом поїздів, стрілками і сигналами станції, виконувати графік технологічного процесу роботи станції.

Прийомоздавальник вантажу та багажу
Обов’язки: здійснювати комплекс робіт з прийому, завантаження готової продукції у вагони, оформлювати документи.

Працевлаштуватися на криворізькі підприємства компанії вам допоможуть у Центрі кар'єри Метінвест (ЦКМ). Він працює за принципом єдиного вікна, тож кандидати можуть ознайомитись з вакансіями усіх криворізьких підприємств Метінвесту. Менеджери допомагають скласти резюме та підшукують посаду, яка найбільш відповідає рівневі підготовки та побажанням претендентів. Відтак кандидати отримують швидкий доступ до інформації, а роботодавці – потрібних спеціалістів.

ЦКМ у Кривому Розі знаходиться за адресою: пр-т Миру, 33. Менеджери офісу чекають на вас з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Поставити питання щодо запропонованих вакансій можна також за номером телефону: 0 800 606 000 або відправивши листа на електронну адресу [email protected].







Комментарии (6)

Дима7965

14:32, 17 сентября 2021

О да, так много желающих работать на Ахметова за 10 тысяч что работать некому, так нечего было своих специалистов которые отпахали половину жизни там сокращать!

Юлия Викторовна

22:57, 17 сентября 2021

социальный пакет и зарплаты, куда по более будут чем в государственной кормушке под названием УЗ

Rico

19:57, 17 сентября 2021

Мда.... Дожились... Нет людей на и тепловоз (скорее всего как и на электровоз).
А ведь когда то была одна из лучших профессий на ГОКе.
По дежурным и приёмоздатчикам своя тема. У первых роботы выше крыши, у вторых зарплата так себе.
А вот локомотивные бригады - это конечно мда..... Приплыли. Ребята в технарях и училищах только ради этой профессии и шли туда. А на комбинате работали что бы пойти на курсы и уже потом перейти на эту профессию.
И 1й список был у ребят, и премии, и отпуск по 50 дней.
А потом в конце 2009/вначале 2010 убрали список - так и настало начало конца. По инерции ребята ещё шли учиться/работать, а сейчас видимо всё становится на свои места.
Ну вы ещё сильнее нагибайте работяг, и не такое случиться.

Юлия Викторовна

23:02, 17 сентября 2021

сейчас проблема дефицита рабочей силы стоит остро по всей стране. Не мы первые и не мы последние, поляки, как и мы, столкнулись в свое время с оттоком людей в центральные страны западной Европы. И чтобы частично решить эту проблему, Польша начала привлекать трудовых мигрантов из соседних стран. Казалось бы, что путь решения проблемы прост — обеспечить рабочих конкурентной заработной платой и стабильной работой. Но это только часть необходимых мероприятий, без государственных инициатив удержать «голубые воротнички» будет очень сложно.

Rico

07:38, 18 сентября 2021

А когда вопрос дефицита рабочей силы не стоял остро?
Понятно что на тяжёлые, сложные и грязные профессии может быть недобор, но та такие, в прошлом, элитные профессии, и не добор - это надо постараться.
Не удивлюсь если скоро будут набирать машинистов карьерного экскаватора или буровой установки.
Дайте знать когда появится вакансия директора.

Дима7965

09:58, 18 сентября 2021

А размер зарплаты не написали вот это ор!!!!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена