У Дніпропетровській області вакцинували від коронавірусу понад 51,7 тисяч освітян

У Дніпропетровській області вакцинували від коронавірусу понад 51,7 тисяч освітян

Фото: Дніпропетровська ОДА

На Дніпропетровщині вакцинували понад 51,7 тисячу працівників освіти. Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської облдержадміністрації.

Нагадаємо, станом на 1 вересня 52% криворізьких працівників сфери освіти були вакциновані двічі.

В області із 51,7 тисяч освітян, які пройшли імунізацію від COVID-19, більш ніж 41 тисяча вакцинувані двома дозами.

«Нині в області значно збільшилась кількість вакцинованих освітян. Вже щепили понад 51,7 тисяч педагогів. Але маємо нарощувати темпи. Аби навіть у випадку переходу області до «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, усі заклади освіти могли працювати офлайн. Для цього мають бути вакциновані не менше 80% працівників шкіл, дитсадків, університетів», – говорить виконувач обов'язків директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Вікторія Кулик.

Нині співробітники департаментів охорони здоров’я та освіти і науки Дніпропетровської ОДА вивчають інформацію по усім навчальним закладам області. Та розробляють графік виїзду мобільних бригад до садочків, шкіл, вишів.

«Область має достатню кількість вакцин від COVID-19 – понад 530 тисяч доз. Усі препарати – безпечні та ефективні», – каже Вікторія Кулик.

Імунізуватися педагоги можуть і у центрах масової вакцинації або пунктах щеплень. Як у Кривому Розі працюватимуть пункти щеплень у вихідні, редакція повідомить додатково. Слідкуйте за новинами про коронавірус та вакцинацію у спецтемі.


Комментарии (2)

Дед Чудодей

16:42, 08 сентября 2021

А померло скільки з них?

911_911

21:44, 08 сентября 2021

На бумажке да, а по факту очень мало мало)))

Ссылка скопирована в буфер обмена