У Кривому Розі на центральному проспекті обсипається фасадна плитка будинків, — свідки подій

У Кривому Розі на центральному проспекті обсипається фасадна плитка будинків, — свідки подій

Фото: Первый Криворожский

З фасаду житлового будинку на проспекті Металургів, 20 у Кривому Розі обсипається плитка. Днями плитка пошкодила автівку.

Про це редакції 1kr.ua повідомили мешканці Металургійного району міста. У цьому місці кожен день ходять десятки людей, але потенційно небезпечну ділянку навіть не позначили сигнальними стрічками, говорять мешканки, які звернулись у редакцію.

Про аналогічну проблему авдиторія інформаційного агентства повідомляє регулярно. Зокрема, мешканці скаржаться на стан фасадів будинку, якого називають «мурашник», на будинки в Центрально-Міському районі міста, у спальних Східному, Гірницькому, Сонячному тощо.

За станом будинків, у тому числі фасадів, мають стежити мешканці або компанії ОСББ. Будинок, який знаходиться на проспекті Металургів, обслуговує компанія «Сітісервіс КР».

Через відсутністіь ремонту, будинок не тільки втрачає естетичну привабливість, а й став небезпечним для життя і здоров'я перехожих, стверджують місцеві мешканці.




Читайте також: У Кривому Розі планують капремонт проспекту Металургів

Комментарии (8)

calf

11:01, 07 сентября 2021

То, шо "плитка пошкодила автівку" дуже добре. Если полиции наплевать на нарушения парковки, то плитка ведет борьбу.
И как всегда на 1кр "проблему авдиторія"

Предуркин. ,

13:14, 07 сентября 2021

На обиженную худобу балконы падают.

Ирбис

11:32, 07 сентября 2021

Я вам скажу больше, не только дома,со временем, теряют эстетическую привлекательность и стают опасными для жизни, но и некоторые женщины)

Белла

12:16, 07 сентября 2021

Были случаи и балконы падали,время никого не щадит:(

Stranger_by_Night

12:42, 07 сентября 2021

В Кривом Роге дофига домов которые осыпаются, и властям на это пофиг. Дома стоящие на красной линии выглядят хуже чем после войны, причем осыпается не только фасад, даже с балконов отваливаются фрагменты. Теперь все затраты повесили на собственников квартир, ОСББ,а хитромудрое государство умыло руки

Предуркин. ,

13:13, 07 сентября 2021

Так проси у государства и ремонт своего барака.

Stranger_by_Night

13:58, 07 сентября 2021

И государство тебе ответит что это не государственная собственность отныне а коллективная, поэтому решайте проблемы своими силами вместе с совладельцами квартир в доме

Предуркин. ,

14:04, 07 сентября 2021

Ну тогда проси шоб совок вернули.

Ссылка скопирована в буфер обмена