Пресс-релиз

«Зелений центр Метінвест» оголосив про старт конкурсу «Квітуче подвір’я»

«Зелений центр Метінвест» оголосив про старт конкурсу «Квітуче подвір’я»

Фото: Метінвест

Громадська спілка «Зелений центр Метінвест» продовжує реалізацію конкурсу з озеленення та ландшафтного дизайну «Квітуче подвір’я». До участі запросили криворіжців, які бажають виконати благоустрій прибудинкових територій, локацій закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту. На реалізацію ініціатив криворіжців компанія Метінвест спрямувала 600 тисяч гривень.

Конкурс «Квітуче подвір’я» реалізується у рамках проєкту «Озеленення, інсталяція – інфраструктура». Цебагаторічна ініціатива «Зеленого центру Метінвест». Його початок датується 2019 роком. Щоб об’єднати тисячі активних мешканців та надихнути їх на зміни, цьогоріч організатори розширили формат проєкту. До мешканців ОСББ приєдналося широке коло учасників та збільшився призовий фонд.

«Переможець конкурсу отримає матеріали для реалізації власного проєкту. Це можуть бути зелені насадження, будівельні матеріали та елементи ландшафтного дизайну. За їх допомогою учасники конкурсу мають створити комфортний та безпечний простір, який буде простим у догляді», - пояснила Світлана Хватова, менеджерка проєктів ГС «Зелений центр Метінвест».
Заявки на участь у конкурсі «Квітуче подвір’я» приймають до 20 вересня 2021 року. За умовами, учасник має розробити ескіз (візуалізацію) благоустрою території та надати короткий опис проєкту організаторам. Обов’язкова умова - власний внесок, який може бути фінансовим та нефінансовим (трудові, волонтерські, транспорті ресурси тощо). Із положенням про конкурс та формою можна ознайомитись за посиланням.

Найкращі ескізи визначать шляхом голосування на сторінці «Зелений центр Метінвест Кривий Ріг» у соціальній мережі Facebook. Переможців конкурсу визначать у чотирьох номінаціях:найкращий ескіз квітучого подвір’я ОСББ або ЖБК, найкращий ескіз квітучого подвір’я закладів освіти,найкращий ескіз квітучого подвір’я закладів культури та спорту, найкращий ескіз квітучого подвір’я закладів охорони здоров’я та соціальних закладів (територіальні центри).

За підсумками онлайн-голосування організатори складуть рейтингову таблицю. Проєктні заявки із найбільшою кількістю балів розгляне експертна рада конкурсу. Максимальна сума підтримки для одного заявника - 60 тисяч гривень.

Минулого року участь у конкурсі «Квітуче подвір’я» взяли жителі 94 будинків різних районів Кривого Рогу. Завдяки проєкту усі вони змінили на краще прибудинкові території та зробили їх більш комфортними.

«Участь у проєктах «Зеленого центру Метінвест» ми беремо не вперше. Завдяки ним мешканцям ОСББ, якими я опікуюсь, вдалось облаштувати дитячі майданчики, спортивні простори та прибудинкові території. З кожним роком мешканці будинків стають більш згуртованими, адже особисто приєднуються до реалізації задумів. Цього разу плануємо створити красиві композиції на радість дорослим та дітям», - розповіла Тетяна Зайцева, управитель ОСББ у Саксаганському районі.

Прийом заявок та проведення консультацій з написання проєктів здійснюється по буднях у офісі представництва ГС «Зелений центр Метінвест» у Кривому Розі з 09:00 до 18:00. Адреса офісу: вул. Дніпровське шосе, 14. Заявки у електронному форматі можна надсилати за адресами [email protected] або [email protected].

Консультації представників Зеленого центру Метінвест у районах Кривого Рогу можна отримати за номерами телефонів:
Саксаганський та Довгинцівський райони - +38 (067) 160 41 59,
Центрально-Міський та Металургійний райони - +38 (067) 501 78 31,
Тернівський та Покровський райони - +38 (096) 299 45 98,
Інгулецький район - +38 (067) 523 42 61.

Нагадаємо, що за час роботи у Кривому Розі «Зелений центр Метінвест» реалізував конкурси «Сто дворів», «Місце зустрічі» та «Чистий під’їзд». Допоміг виконати благоустрій більше 2 000 дворів, встановити близько 200 дитячих і спортивних майданчиків та провести більше тисячі прибирань. Більше 60 керівників ОСББ поповнили свої знання у межах освітньої програми «Школа розвитку дворів». У Інгулецькому, Тернівському, Металургійному та Покровському районах працюють майданчики для корисного дозвілля Green Hub.

Комментарии (5)

вил

16:12, 06 сентября 2021

*** зеленые

mandarinka312

17:04, 06 сентября 2021

Классно. В прошлом году было много красивых проектов, что-то даже для себя почерпнула по части идей.

Александр Поль

17:16, 06 сентября 2021

"Світлана Хватова, менеджерка проєктів ГС «Зелений центр Метінвест»." - подождите, что?

sandro1

23:56, 06 сентября 2021

а до какого числа принимаются заявки, думаю поговорить с жильцами и подать заявку на участие

иван.

07:09, 07 сентября 2021

Если бы ты баран еще и думал - цены тебе не было. Идиот ***трестовский....

Ссылка скопирована в буфер обмена