Пресс-релиз

У компанії Метінвест є вакансії для робочих та інженерів

У компанії Метінвест є вакансії для робочих та інженерів

Фото: Метінвест

Криворізьким підприємтсвам компанії Метінвест потрібні працівники робітничих професій та спеціалісти інженерно-технічного профілю.

Ситуація на ринку праці України залишається складною. За результатами огляду ринку праці у першому півріччі 2021р. кількість безробітних в країні сягала близько 1,8 млн осіб – дані Держстату.

Попри це компанія Метінвест зберегла робочі місця та високий рівень заробітної плати серед представників гірничо-металургійної галузі. На підприємствах компанії інвестують у покращення умов праці, закуповують нову техніку, модернізують обладнання. У період боротьби з коронавірусом забезпечують співробітників засобами індивідуального захисту та проводять безкоштовну вакцинацію.
Для зручності людей, які прагнуть працевлаштуватися на підприємства Метінвесту, компанія створила Центри кар’єри. Один з таких знаходиться у Кривому Розі за адресою: пр-т Миру, 33.

Щоденно фахівці Центру кар’єри спілкуються з десятками пошуковувачів: надають кар'єрні консультації, поради щодо оформлення резюме, допомагають з пошуком вакансій та надають варіанти навчання та перенавчання для кандидатів без потрібного досвіду.
Якщо на час звернення немає вакансії, що підходить пошуковувачу, його дані заносяться до бази резерву. Як тільки потрібна вакансія з’являється, фахівці ЦКМ повідомляють про це кандидата. База вакансій у Центрах оновлюється щоденно.

Натепер серед актуальних вакансій є:

  • Професія: слюсар черговий та з ремонту устаткування 4р. - 5р.
Обов'язки: монтаж, демонтаж, ремонт, налаштування, випробування та технічне обслуговування механічної частини машин середньої складності, вузлів і механізмів.

  • Професія: електрогазозварник 4р.
Обов'язки: ручне дугове, плазмове і газове зварювання складних апаратів, деталей, вузлів та конструкцій середньої складності з різних сталей і сплавів, які призначені для роботи під динамічними і вібраційними навантаженнями і під тиском.

Також у ЦКМ є відкриті вакансії для спеціалістів інженерно-технічного профілю.

Працевлаштуватися на криворізькі підприємства компанії вам допоможуть у Центрі кар'єри Метінвест, який знаходиться за адресою: пр-т Миру, 33. Менеджери чекають на вас з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Поставити питання щодо запропонованих вакансій можна за номером телефону: 0 800 606 000 або відправивши листа на електронну адресу: [email protected]

Комментарии (12)

Final Cut 4,30

18:47, 03 сентября 2021

И чого ж нихто не йде працювати?

Посторонним В

21:25, 03 сентября 2021

Ну 100 тысяч человек на них работает, значит, кто-то всё же идёт, не так ли?

Шухевич

20:56, 03 сентября 2021

Ідіть до ахметки в кріпацтво! Не пошкодуєте, техніка безпеки буде за вами спостерігати, аби штрафи виписувати на пів-зарплатні. Зарплатня мізерна. Охорона обшукує і заборонені речі підкидує, як мусара. В бані взимку як на вулиці. Робота тяженна і брудна.Коротше, не пошкодуєте

Лариса19

22:46, 03 сентября 2021

не всем в офисе сидеть и бумажки со стола на стол перекладывать, есть много других важных профессией, и работа это всегда труд, за *** * пинания деньги не платят, если ты конечно не депутат или сын депутата

mp

23:06, 03 сентября 2021

Лариса19

Дєня, атвєчаю, в етом горадє, єщьо нікто на чєстних бабках не поднялся, пашол работать, іщі что ***, а то как лох , мысли свои собери в узду, без сомнений и страха. Переложила бумажки - посылай в ***. Не переложила? , посылай ***.. )

Шухевич

23:51, 04 сентября 2021

Кожному своє. Працюйте, мені байдуже. Рабів до раю не пускають

Люся Корвалол

22:50, 03 сентября 2021

Совершенно точно мистер Шухевич!

Лишь черту лысому известно сколько в 90-х неугодных "закатано" в асфальт, сколько расстреляно, сколько взорвано подельников ***ецким уголовником, у скольких отжат бизнес - нынешним "благодетелем" города ненавистным ахметским выродком скупившим все Украину на корню....

Валяйте, идите вкалывать отдавая здоровье за копейки, обогащая рыжего выродка из дамбаского каганата еще богаче.

Шухевич

23:49, 04 сентября 2021

Дякую за підтримку

Дима7965

21:04, 03 сентября 2021

Пускай управление метинвеста идут сами кувалдой *** по железякам за ихние миллионы которые они отмывают

Лариса19

22:43, 03 сентября 2021

не все привыкли у мамки на шее сидеть и в интернете шариться, тяжелее пи..на в руки не бравши

Посторонним В

21:24, 03 сентября 2021

Да, с каждым годом инженерам всё сложнее найти работу по специальности. Почти не осталось предприятий.

Александр Поль

21:47, 03 сентября 2021

Инженерам чего? Инженер это общее название, как и менеджер. Можно инженером строить электростанции, а можно ремонтировать телефоны. И то и то - инженер.

Ссылка скопирована в буфер обмена