Погода в Кривом Роге 2 августа

Погода в Кривом Роге 2 августа

Фото: Первый Криворожский

2 августа в Кривом Роге синоптики обещают ясную погоду без осадков.

Температура воздуха ночью будет +21°С. Днем — +33°C. Вечером столбик термометра остановится на отметке +26°C.

Гигрометр в этот день покажет 32-83% влажности. А скорость ветра ожидается до 10 м/с, прогнозируют синоптики.

2 августа — День десантника в Украине, православные отмечают День пророка Ильи.

Именины в этот день отмечают: Афанасий, Алексей, Сергей, Иван и Петр.

Комментарии (28)

kok

18:54, 01 августа 2021

Це шок !!!! Це повна зрада - Шевченко ведет переговоры с Россией и будет тренировать сборную России !!!


Стало известно, почему Андрей Шевченко покинул пост главного тренера сборной Украины. Специалист не смог договориться с Украинской ассоциацией футбола (УАФ) о финансовых условиях нового контракта, которые устраивали бы обе стороны, информирует «Обозреватель».

Шевченко просил у УАФ $ 3 млн на весь тренерский штаб, но футбольные чиновники не были готовы платить более $ 1,5 млн. Примечательно, что на чемпионате Европы – 2020 сборная Украины заработала € 16 млн.

Це повна зрада ....

kok

19:41, 01 августа 2021

Не ну человека понять можно - деньги то как то зарабатывать нужно...

Майор Томин

19:00, 01 августа 2021

Десантура с праздником!!!!!!!!!!!!!!!!

kok

19:54, 01 августа 2021

На великому десантному кораблі Військово-морських сил України "Костянтин Ольшанський" підняли прапор і гюйс флоту Росії. Окупанти захопили судно у 2014 році.

Срочно отправить агентов менделеева и придуркина отбить корабль и вернуть в одессу

kok

19:56, 01 августа 2021

Вечером в субботу, 31 июля, в селе Мохнатин Новобелоуского ОТГ, что в Черниговской области, легковой автомобиль въехал в частный дом. На момент аварии в машине находилось 5 человек. В результате ДТП погибли двое, еще 3 - пострадали.

Об этом передает Полиция Черниговской области в Facebook 1 августа.

Известно, за рулем была 18-летняя молодая девушка, которая не справилась с управлением. Она жива и сейчас находится в больнице вместе с двумя женщинами. В то же время двое мужчин погибли от травм.

kok

19:58, 01 августа 2021

У селищі Приазовське легковий автомобіль збив пішохода, 60-річну жінку. Медики "швидкої", що прибули на виклик, констатували смерть постраждалої.

kok

20:03, 01 августа 2021

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, припинено діяльність незаконного виробництва горілчаних виробів. 44-річний мешканець м. Чернігова, раніше засуджений за вчинення аналогічного злочину, організував в орендованому гаражі підпільних цех з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв під виглядом відомих торгівельних марок. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В’їхали у будинок: на Чернігівщині у результат ДТП загинуло двоє (Фото) Виробництво горілки, коньяку, віскі та інших напоїв здійснювалось зі спирту невідомого походження та якості шляхом додавання до них різного роду домішок. Розфасовану в тару «bag-in-box» продукцію підприємець реалізовував через нелегальні торгівельні точки обласного центру а також в мережі «Інтернет», шляхом розміщення оголошень в закритих групах соціальних мереж та мобільних додатків миттєвих повідомлень. Завдяки проведеним заходам з незаконного обігу вилучено майже 1000 літрів готового до реалізації фальсифікату, 500 літрів спирту та транспортний засіб, який використовувався у незаконній діяльності, ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту та інша фурнітура.

Та скоко можно пить ????? Як не в себя.....

kok

20:09, 01 августа 2021

Колишній суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус «не є поки затриманим і перебуває справді під захистом СБУ». Про це 1 серпня повідомив адвокат Чауса Ростислав Кравець у своєму каналі в телеграмі.

За словами захисника, він зміг поспілкуватися з підзахисним.

«Ситуація не те щоб неординарна, таке взагалі немислимо, щоб могло взагалі статися… Дуже сподіваюся, що перші особи держави знайдуть у собі сміливість узяти на себе відповідальність і з максимальним дотриманням прав людини вирішити це питання», – написав Кравець.

Дать посаду в конституционном суде - такими специалистами не разбрасываются

kok

20:12, 01 августа 2021

Не ну Шевченко тренирует сборную России.... Это как виток истории.... Того Шевченко забрали в россию и этого заберут.

kok

20:22, 01 августа 2021

Будет .... если договорятся....

kok

20:17, 01 августа 2021

«Сьогодні Уряд ухвалив відповідну постанову, ціни на електроенергію для населення залишаються без змін. Уряд разом з усіма зацікавленими сторонами працює над збалансуванням ринку електроенергії», — зазначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр також підкреслив, що активно триває підготовка до опалювального сезону. За його словами, цьогоріч процес відбувається в нових умовах, адже відтепер тарифи на тепло та гарячу воду повністю встановлюють місцеві органи влади.

«Це важлива частина реформи децентралізації, адже такі новації підштовхують місцевих керівників більше не заплющувати очі на неефективність комунальних підприємств, надійність їх роботи та якість постачання послуг мешканцям відповідних громад»,


Короче - повышение цен - это в интересах самих потребителей...... кто не понял тот сепар и зраднык

kok

20:21, 01 августа 2021



Різкі погодні зміни – від аномальної спеки до рясних дощів – можуть позбавити українців картоплі за помірною ціною. Аграрії різних областей нарікають: на півдні овочі гниють, на півночі – засихають.



Про це повідомляє “Сьогодні”.
Херсонські фермери нарікають на погоду: поля залиті проливними дощами, що призвело до масового гниття картоплі. Аграрій Віктор Рибалко розраховував на ранній урожай, посадивши 20 гектарів культури. Третя частина овочів вже “пропала”. Фермер уже підрахував збитки, які досягли позначки в 10 мільйонів гривень.

“Людська праця дорога при такій низькій ціні на картоплю. Дорожче сама вартість збирання картоплі, набагато перевищує номінальну вартість картоплі на ринку”, – говорить Рибалко.



У такій ситуації картоплю доводиться продавати за безцінь. Ціна на місцевих ринках опустилася до 4 гривень за кілограм. У Львівській області трохи вище – 5-6 гривень за кілограм, а в Харківській – по 8 гривень.

Правда, доїжджаючи до Києва, херсонська картопля обростає позолотою, і вартість культури вже підскакує до 15 гривень за кіло. І це мінімальне здорожчання.

Якщо херсонські фермери страждають від заливних дощів, то київські – від посухи. Через спеку бадилля пересихає і овоч перестає рости. Культура повинна була дозрівати ще два тижні.


Усе - велыкая аграрная держава накрылась мокрым тазом.

kok

20:24, 01 августа 2021

Як передає Укрінформ, про це в програмі "Неофициальный разговор" телеканалу "Дом" заявив заступник міністра екології та природних ресурсів України Михайло Хорєв.

Заступник міністра підкреслив, що "Україні взагалі пощастило з якістю води".

"Бо у нас дуже мало промислових об'єктів. І за фактом головний забруднювач на сьогодні — це людина, тобто стічні води водоканалів. Ми щороку публікуємо топ-100 найбільших забруднень, там 70% — це водоканали. Бо у них неефективні очисні споруди, на жаль. Їх модернізація прямо пов'язана з підняттям тарифів для населення, а це непопулярний шлях. І вони перебувають, фактично, в положенні удава, який поїдає свій хвіст... Тобто 70% проблем, пов'язаних з якістю води, "лікуються" саме будівництвом або модернізацією чинних очисних споруд. Це дійсно 70%", — пояснив він.


Не ну а шо..... с олигархов деньги сбивать ???? Нам уже говорили меньше жрать, теперь будут говорить меньше срать

kok

20:28, 01 августа 2021



Министр соцполитики Марина Лазебная сообщила, что ведомство пошло на договоренность с Минфином по проверке субсидиантов, но их количество существенно не уменьшилось. Об этом она заявила в эфире телеканала LIVE.

«Проверки выявили определенное количество людей, имеющих большие депозитные счета, осуществляющих дорогостоящие покупки. Но субсидия - это о справедливости. Фактически налогоплательщики помогают тем, кто не может самостоятельно оплачивать свои коммунальные услуги. Тем не менее, по статистике даже после проверки в этом летнем периоде субсидиантов ровно столько, сколько было прошлым летом», - сказала она.


Це зрада..... денег у народа не оказалось..... )))))) Но субсидии урежут..... Могли бы всех сделать бомжами - запад настаивает но народ просто не поймет....

kok

20:31, 01 августа 2021

"Сегодня подошел к концу мой контракт с Украинской ассоциацией футбола, я провел пять лет с главной командой страны. Это была упорная работа, которая доказала, что мы способны играть в современный футбол. Я благодарен президенту и исполкому УАФ за предоставленную возможность поработать со сборной Украины, благодарен каждому игроку, каждому человеку кто помогал и был причастен к команде", - говорит Шевченко.

Ссылка скопирована в буфер обмена