Пресс-релиз

Розвиток Карпівської тергромади: Метінвест продовжує реалізацію соціальних проєктів

Розвиток Карпівської тергромади: Метінвест продовжує реалізацію соціальних проєктів

Фото: Метинвест

На території Карпівської територіальної громади в Широківському районі продовжують реалізовувати проєкти, які спрямовані на покращення соціальної інфраструктури та створення комфортних умов проживання для місцевих мешканців. Фінансову підтримку в рамках меморандуму надає Інгулецький ГЗК за координації ГО «Криворізька фундація майбутнього».

На території Карпівської ТГ розташовано 26 сіл із загальною чисельністю населення в понад 6500 чоловік. Інгулецький ГЗК – основне місце роботи жителів, тож, створення комфортних умов для своїх співробітників та членів їхніх родин для Інгулецького комбінату у пріоритеті.

«Інгулецький ГЗК продовжує підтримувати територіальні громади, де проживають наші працівники та їхні родини. Минулого року ми підписали меморандум із Карпівською та Широківською громадами, за яким виконуються роботи з благоустрою і втілюються екологічні ініціативи. Для нас важливо підтримувати сільські райони - створювати всі умови для комфортного проживання дорослих та дітей», - зазначив Олександр Герасимчук, генеральний директор Інгулецького ГОКу компанії Метінвест.




Вже до початку нового навчального року сільський клуб Карпівської громади отримає друге життя. Завдяки сприянню ІнГЗК оновлять покрівлю площею в 1 000 м?. Клуб є центром культурного життя в селі, де мешкає трохи більше 300 чоловік.




Ремонтні роботи виконали також і в будівлі Андріївського дитячого садочку. Із настанням холодів працівники та маленькі вихованці можуть відчути комфорт та безпеку, адже ремонт покрівлі з утепленням стель наразі завершено.




«Дуже важливо, що ми вирішуємо соціально-важливі питання для громади разом. Інгулецький комбінат проводить роботи по заміні покрівлі клубу, ми ж, зі свого боку, виконали проєкт ремонту фасаду. Наразі тривають ремонтні у клубі, вже відремонтували кімнату, куди можуть прийти діти та позайматися. Впевнений, громада оцінить позитивні зміни», - зазначив Андрій Клименко, перший заступник Карпівського сільського голови.

Підтримка ідей та починань мешканців Карпівської ТГ завжди знаходить підтримку з боку керівництва Інгулецького ГЗК. Координує процес реалізації соціальних проєктів та надає експертизу задля швидкого та дієвого кінцевого результату громадська організація «Криворізька фундація майбутнього».




«Співпраця з Карпівською громадою триває не один рік. За цей час за вже відремонтовали дороги, придбали автобуси для вирішення проблем транспортного сполучення із містом. Капітально відремонтовали будинки культури та медичні заклади. Разом з компанією Метінвест ми підтримуємо соціальні програми розвитку громади. Така підтримка розширює можливості, дає змогу втілювати проєкти, на які не передбачено бюджетне фінансування громади», - прокоментувала Олена Лещенко, директорка ГО «Криворізька фундація майбутнього».

Комментарии (4)

Ирбис

12:05, 23 июля 2021

Чем больше тут хвалят метинвест, тем большее мне нравится Арселор, хотя бы потому, что не выпендривается.

mandarinka312

14:40, 23 июля 2021

Так потому что же ничего и не делают. Даже из того, что официально обещали. А если что-то делается, то пресс-релизы тоже всегда есть.

mandarinka312

14:40, 23 июля 2021

Раньше такую инфраструктуру развивали, а теперь не за что. Хорошо, когда есть спонсоры, которые помогут.

sandro1

22:19, 23 июля 2021

интересно на какие проекты, предусмотрено бюджетное финансирование? если что то и выделяется, то это копейки, которых критически не хватает

Ссылка скопирована в буфер обмена